Povezovanje slušalk z računalnikom (Windows 8/Windows 8.1), za katerega ste že izvedli seznanitev

Pred začetkom preverite naslednje:

 • Odvisno od računalnika, ki ga uporabljate, boste morda morali vklopiti vgrajeni vmesnik Bluetooth. Če ne znate vklopiti vmesnika Bluetooth ali niste prepričani, ali ima vaš računalnik vgrajen vmesnik Bluetooth, preberite navodila za uporabo, ki so priložena računalniku.
 1. Računalnik zbudite iz načina mirovanja.
 2. Vklopite slušalke.

  Pritisnite gumb in ga držite približno 2 sekundi.

  Ko ste spustili gumb, preverite, ali indikatorska lučka še naprej utripa modro. Slišali boste glasovno navodilo »Power on« (Vklop).

  Če se slušalke po vklopu samodejno povežejo z zadnjo povezano napravo, slišite glasovno navodilo »Bluetooth connected« (Povezava Bluetooth je vzpostavljena).

  Z računalnikom preverite, ali je povezava vzpostavljena. Če ni vzpostavljena, nadaljujte na 3. korak.

  Če se je računalnik povezal z zadnjo povezano napravo Bluetooth, prekinite povezavo in nadaljujte na naslednji korak.

 3. V računalniku izberite slušalke.
  1. Na zaslonu Start izberite [Desktop].
  2. Z desno miškino tipko kliknite gumb [Start], nato pa v pojavnem meniju izberite [Control Panel].
  3. Izberite [Hardware and Sound] in nato [Sound].

  4. Z desno miškino tipko kliknite [WH-1000XM3].

   Če možnost [WH-1000XM3] ni prikazana na zaslonu [Sound], z desno miškino tipko kliknite zaslon [Sound] in izberite možnost [Show Disconnected Devices].

  5. V prikazanem meniju izberite [Connect].

   Povezava se bo vzpostavila. Slišali boste glasovno navodilo »Bluetooth connected« (Povezava Bluetooth je vzpostavljena).

Namig

 • Zgornji postopek služi le kot primer. Več podrobnosti poiščite v navodilih za uporabo, ki so priložena računalniku.

Opomba

 • Med vzpostavljanjem povezave je v napravi, ki jo povezujete, prikazano [WH-1000XM3] ali [LE_WH-1000XM3] ali oboje. Če je prikazano oboje ali [WH-1000XM3], se dotaknite [WH-1000XM3] oziroma [LE_WH-1000XM3], če je prikazano [LE_WH-1000XM3].
 • Če je kakovost zvoka predvajane glasbe slaba, preverite, ali je funkcija A2DP, ki podpira povezave za predvajanje glasbe, omogočena v nastavitvah računalnika. Več podrobnosti poiščite v navodilih za uporabo, ki so priložena računalniku.
 • Če zadnjo povezano napravo Bluetooth postavite v bližino slušalk, se lahko slušalke samodejno povežejo z napravo že z vklopom slušalk. V tem primeru deaktivirajte funkcijo Bluetooth v napravi ali jo izklopite.
 • Če računalnika ne morete povezati s slušalkami, izbrišite podatke o seznanitvi slušalk v računalniku in znova izvedite seznanitev. Več podrobnosti o funkcijah računalnika poiščite v navodilih za uporabo, ki so priložena računalniku.