Povezovanje slušalk s telefonom iPhone, za katerega ste že izvedli seznanitev

 1. Odklenite zaslon telefona iPhone, če je zaklenjen.
 2. Vklopite slušalke.

  Pritisnite gumb in ga držite približno 2 sekundi.

  Ko ste spustili gumb, preverite, ali modra indikatorska lučka še naprej utripa. Slišali boste glasovno navodilo »Power on« (Vklop).

  Če se slušalke po vklopu samodejno povežejo z zadnjo povezano napravo, slišite glasovno navodilo »Bluetooth connected« (Povezava Bluetooth je vzpostavljena).

  Na telefonu iPhone preverite stanje povezave. Če ni vzpostavljena, nadaljujte s 3. korakom.

 3. Prikaži naprave, ki so seznanjene s pametnim telefonom iPhone.
  1. Izberite [Settings].
  2. Dotaknite se možnosti [Bluetooth].

  3. Dotaknite se možnosti [], da jo spremenite v [] (vklop funkcije Bluetooth).

 4. Dotaknite se možnosti [WH-1000XM3].

  Slišali boste glasovno navodilo »Bluetooth connected« (Povezava Bluetooth je vzpostavljena).

Namig

 • Zgornji postopek služi le kot primer. Več podrobnosti poiščite v navodilih za uporabo, ki so priložena napravi iPhone.

Opomba

 • Med vzpostavljanjem povezave je v napravi, ki jo povezujete, prikazano [WH-1000XM3] ali [LE_WH-1000XM3] ali oboje. Če je prikazano oboje ali [WH-1000XM3], se dotaknite [WH-1000XM3] oziroma [LE_WH-1000XM3], če je prikazano [LE_WH-1000XM3].
 • Če zadnjo povezano napravo Bluetooth postavite v bližino slušalk, se lahko slušalke samodejno povežejo z napravo že z vklopom slušalk. V tem primeru deaktivirajte funkcijo Bluetooth v napravi ali jo izklopite.
 • Če naprave iPhone ne morete povezati s slušalkami, izbrišite podatke o seznanitvi slušalk v napravi iPhone in znova izvedite seznanitev. Več podrobnosti o funkcijah naprave iPhone poiščite v navodilih za uporabo, ki so priložena napravi iPhone.