Povezovanje slušalk s pametnim telefonom z operacijskim sistemom Android, za katerega ste že izvedli seznanitev

 1. Odklenite zaslon pametnega telefona Android, če je zaklenjen.
 2. Vklopite slušalke.

  Pritisnite gumb in ga držite približno 2 sekundi.

  Ko ste spustili gumb, preverite, ali indikatorska lučka še naprej utripa modro. Slišali boste glasovno navodilo »Power on« (Vklop).

  Če se slušalke po vklopu samodejno povežejo z zadnjo povezano napravo, slišite glasovno navodilo »Bluetooth connected« (Povezava Bluetooth je vzpostavljena).

  Na pametnem telefonu s sistemom Android preverite stanje povezave. Če ni vzpostavljena, nadaljujte s 3. korakom.

 3. Prikažite naprave, ki so seznanjene s pametnim telefonom Android.
  1. Izberite [Settings] – [Wireless & networks] – [Bluetooth].

  2. Ob možnosti [Bluetooth] se dotaknite [], da vklopite funkcijo Bluetooth.

 4. Dotaknite se možnosti [WH-1000XM3].

  Slišali boste glasovno navodilo »Bluetooth connected« (Povezava Bluetooth je vzpostavljena).

Namig

 • Zgornji postopek služi le kot primer. Več podrobnosti poiščite v navodilih za uporabo, ki so priložena pametnemu telefonu Android.

Opomba

 • Med vzpostavljanjem povezave je v napravi, ki jo povezujete, prikazano [WH-1000XM3] ali [LE_WH-1000XM3] ali oboje. Če je prikazano oboje ali [WH-1000XM3], se dotaknite [WH-1000XM3] oziroma [LE_WH-1000XM3], če je prikazano [LE_WH-1000XM3].
 • Če zadnjo povezano napravo Bluetooth postavite v bližino slušalk, se lahko slušalke samodejno povežejo z napravo že z vklopom slušalk. V tem primeru deaktivirajte funkcijo Bluetooth v napravi ali jo izklopite.
 • Če pametnega telefona ne morete povezati s slušalkami, izbrišite podatke o seznanitvi slušalk v pametnem telefonu in znova izvedite seznanitev. Več podrobnosti o funkcijah pametnega telefona poiščite v navodilih za uporabo, ki so priložena pametnemu telefonu.