Povezovanje slušalk z računalnikom (Windows 8/Windows 8.1), za katerega ste že izvedli seznanitev

Pred začetkom preverite naslednje:

 • Pri določenih računalnikih je treba vklopiti vgrajeni adapter Bluetooth. Za podrobnosti o adapterju Bluetooth in postopku vklopa glejte navodila za uporabo, ki so priložena računalniku.
 1. Računalnik zbudite iz načina mirovanja.
 2. Vklopite slušalke.

  Pritisnite gumb in ga držite približno 2 sekundi.

  Preverite, ali indikatorska lučka (modra) utripne, ko spustite gumb. Slišali boste glasovno navodilo »Power on« (Vklop).

  Če se slušalke po vklopu samodejno povežejo z zadnjo povezano napravo, slišite glasovno navodilo »BLUETOOTH connected« (Povezava BLUETOOTH je vzpostavljena).

  Z računalnikom preverite, ali je povezava vzpostavljena. Če ni vzpostavljena, nadaljujte na 3. korak.

  Če se je računalnik povezal z zadnjo povezano napravo Bluetooth, prekinite povezavo in nadaljujte na naslednji korak.

 3. V računalniku izberite slušalke.
  1. Na zaslonu Start izberite [Desktop].
  2. Kazalec miške premaknite v zgornji desni kot zaslona (pri uporabi zaslona na dotik s prstom povlecite z desnega roba zaslona), nato pa v vrstici s čarobnimi gumbi izberite [Settings].

  3. V čarobnem gumbu [Settings] izberite [Control Panel].
  4. Izberite [Hardware and Sound] in nato [Devices and Printers].

  5. Z desno miškino tipko kliknite [WH-CH700N].

   Če možnost [WH-CH700N] ni prikazana na zaslonu [Sound], z desno miškino tipko kliknite zaslon [Sound] in izberite možnost [Show Disabled Devices].

  6. V prikazanem meniju izberite [Connect].

Namig

 • Zgornji postopek služi le kot primer. Podrobnosti poiščite v navodilih za uporabo, ki so priložena računalniku.

Opomba

 • Če je kakovost zvoka pri predvajanju glasbe nizka, preverite, ali je funkcija s podporo povezav za predvajanje glasbe (A2DP) na voljo v vašem računalniku. Podrobnosti poiščite v navodilih za uporabo, ki so priložena računalniku.
 • Če zadnjo povezano napravo Bluetoothpostavite v bližino slušalk, se lahko slušalke samodejno povežejo z napravo že z vklopom slušalk. V tem primeru onemogočite funkcijo Bluetooth v napravi Bluetooth ali jo izklopite.
 • Če računalnika ne morete povezati s slušalkami, deaktivirajte seznanitev v računalniku in jo izvedite znova. Podrobnosti poiščite v navodilih za uporabo, ki so priložena računalniku.