Puhelun soittaminen

Voit soittaa handsfree-puheluja BLUETOOTH-matkapuhelimella, joka tukee BLUETOOTH-profiilia HFP (Hands-free Profile) tai HSP (Headset Profile) BLUETOOTH-yhteyden kautta.

 • Jos BLUETOOTH-matkapuhelimesi tukee sekä HFP- että HSP-profiilia, valitse HFP.

 • Toiminnot saattavat vaihdella BLUETOOTH-matkapuhelimen mukaan. Lue matkapuhelimen mukana toimitetut käyttöohjeet.

 1. Muodosta yhteys kaiuttimen ja BLUETOOTH-matkapuhelimen välille.

  Kun BLUETOOTH-yhteys on muodostettu, kuulet merkkiäänen* kaiuttimesta ja kaiuttimen pohjassa oleva(BLUETOOTH) ‑merkkivalo muuttuu välkkyvästä pysyväksi.

  Käytettäessä Stereopari-toimintoa tai Yhteys juhliin ‑toimintoa

  Muodosta yhteys kaiuttimeen, jonka(BLUETOOTH) ‑merkkivalo välkkyy sinisenä. Käytä handsfree-puheluiden aikana seuraaviin vaiheisiin ja toimintoihin kaiutinta, jolla on yhteys BLUETOOTH-matkapuhelimeen.

 2. Käytä BLUETOOTH-matkapuhelinta soittamiseen.

  Kun soitat puhelun, toisto keskeytyy ja kaiuttimesta kuuluu valintaääni.

  Kun vastaanottaja vastaa puheluun, puhu kaiuttimen mikrofoniin.

  Mikrofoni () sijaitsee Sony-logokaiverruksen alla.

  Jos kaiuttimesta ei kuulu valintaääntä

  • Kaiutinta ei ehkä ole yhdistetty BLUETOOTH-matkapuhelimeen HFP- tai HSP-profiilin avulla. Tarkista yhteyden tila BLUETOOTH-matkapuhelimella.

  • Vaihda puhelulaitteeksi kaiutin painamalla (puhelu) ‑painiketta ja pitämällä sitä painettuna noin 3 sekunnin ajan.

  • Jos useampi kuin yksi BLUETOOTH-laite on yhdistetty kaiuttimeen (usean laitteen yhteys), et voi soittaa puhelua. Katkaise BLUETOOTH-yhteys tai kytke BLUETOOTH-toiminto pois BLUETOOTH-laitteilta, paitsi käytössä olevalta BLUETOOTH-matkapuhelimelta.

 3. Kun puhelin soi tai puhelinkeskustelu on käynnissä, säädä äänenvoimakkuutta painamalla kaiuttimen –/+ (äänenvoimakkuus) ‑painikkeita tai käyttämällä BLUETOOTH-matkapuhelinta.

  Kun painat kaiuttimen –/+ (äänenvoimakkuus) ‑painikkeita tai säädät äänenvoimakkuutta BLUETOOTH-matkapuhelimella,(virta) ‑merkkivalo välkkyy kerran tai 3 kertaa.

 4. Lopeta puhelu painamalla(puhelu) ‑painiketta.

  Jos olit kuuntelemassa musiikkia ennen puhelua, toisto jatkuu, kun puhelu päättyy. Jos lopetat puhelun käyttämällä BLUETOOTH-matkapuhelinta, toisto jatkuu myös puhelun päättyessä, jos olit kuuntelemassa musiikkia ennen puhelua.

Vihje

 • Jos puhelun toinen osapuoli ei kuule ääntäsi tai hänellä on vaikeuksia kuulla ääntäsi, siirry enintään 1 m:n päähän kaiuttimesta, käännä kaiuttimen sisäinen mikrofoni itseäsi kohti ja puhu kaiuttimeen.

 • Musiikin toiston ja puheluiden äänenvoimakkuus asetetaan erikseen kaiuttimessa.

Huomautus

 • Laite on yhteensopiva Apple iOS ‑laitteiden kanssa, jos niissä on iOS 10.0 tai uudempi. BLUETOOTH-yhteys ei ole saatavilla laitteilla, joissa on iOS 9.x tai vanhempi.

 • Käytettäessä Stereopari-toimintoa tai Yhteys juhliin ‑toimintoa puhelun ääni kuuluu vain kaiuttimesta, jonka(BLUETOOTH) ‑merkkivalo syttyy sinisenä.

 • BLUETOOTH-matkapuhelimen mukaan toistoa ei ehkä keskeytetä puhelua soitettaessa.

 • Käytä BLUETOOTH-matkapuhelinta vähintään 50 cm:n etäisyydellä kaiuttimesta. Kohinaa voi kuulua, jos kaiutin ja BLUETOOTH-matkapuhelin ovat liian lähellä toisiaan.