Huomautuksia vedenpitävyydestä ja pölytiiviydestä

Laitteen vedenpitävyys ja pölytiiviys

Laitteen vedenpitävyys vastaa suojus kunnolla kiinnitettynä määritystä IPX7*1 standardin IEC60529 ”Suojausluokan (IP-koodi)”*3 luokituksen ”Suojausluokka veden tunkeutumista vastaan” mukaisesti, ja pölytiiviys määritystä IP6X*2 luokituksen ”Suojausaste kiinteitä vierasesineitä vastaan”*3 mukaisesti.

Nesteet, joita vedenpitävyyden suorituskykymääritelmät koskevat

Käytettävissä makea vesi, vesijohtovesi, uimahallivesi, merivesi
Ei käytettävissä muut kuin edellä mainitut nesteet (saippuavesi, vesi, joka sisältää puhdistusaineita tai kylpyvaahtoa, shampoo, kuuma lähdevesi, jne.)

*1 IPX7-vastaavuus: Kaiutin on testattu ja sen on todettu säilyttävän toiminnallisuutensa, kun se upotetaan varovasti 1 m:n syvyiseen veteen, johon se jätetään 30 minuutin ajaksi.

*2 IP6X-vastaavuus: Kaiutin on testattu ja sen on todettu estävän edelleen pölyn tunkeutumisen oltuaan 8 tuntia 75 μm:n läpimittaisia pölyhiukkasia sisältävässä testauslaitteessa.

*3 Toimitetut lisävarusteet ja tämän laitteen liitännät (USB/DC IN) eivät ole veden- tai pölynkestäviä.


Laitteen vedenpitävyys ja pölytiiviys perustuvat tässä kuvatuissa olosuhteissa tehtyihin mittauksiin. Huomaa, että takuu ei kata veteen upottamiseen tai pölyn tunkeutumiseen liittyviä vaurioita, jotka ovat aiheutuneet asiakkaan laitteen väärinkäytöstä.

Vedenpitävyyden ja pölytiiviyden heikentymisen estämiseksi

Tarkista seuraavat asiat ja käytä laitetta oikein.

  • Laite läpäisee pudotustestin 1,22 metrin korkeudelta 5 cm paksulle vanerille menetelmän MIL-STD810G Method 516.7-Shock mukaisesti. Tämä ei kuitenkaan takaa vahingoittumattomuutta, rikkoutumattomuutta, vedenpitävyyttä tai pölytiiviyttä kaikissa olosuhteissa. Laitteen putoamisesta aiheutuvat epämuodostumat tai vauriot tai laitteen altistaminen mekaanisille iskuille voivat heikentää sen vedenpitävyyttä ja pölytiiviyttä.

  • Älä käytä laitetta paikassa, jossa sille voi roiskua runsaasti kylmää tai kuumaa vettä. Laitetta ei ole suunniteltu kestämään veden painetta. Laitteen käyttäminen paikassa, jossa se altistuu korkeapaineiselle vedelle, kuten juoksevan veden alla tai suihkussa, voi aiheuttaa toimintahäiriön.

  • Älä kaada kuumaa vettä tai puhalla kuumaa ilmaa hiustenkuivaajalla tai muulla laitteella suoraan laitteeseen. Älä myöskään käytä laitetta koskaan erittäin kuumissa paikoissa, kuten saunoissa tai uunin vieressä.

  • Käsittele suojusta () varovasti. Suojus on erittäin tärkeä vedenpitävyyden ja pölytiiviyden ylläpitämiseksi. Varmista laitetta käytettäessä, että suojus on täysin suljettu. Kun suojus suljetaan, ole huolellinen, ettei sisään jää vierasesineitä. Jos suojusta ei suljeta kunnolla, vedenpitävyys tai pölytiiviys saattaa heikentyä ja seurauksena voi olla laitteen toimintahäiriö, kun siihen pääsee vettä tai pölyhiukkasia.