Tekijänoikeudet

SiriusXM-logo

SiriusXM Connect Vehicle ‑viritin ja tilaus myydään erikseen.
www.siriusxm.com
Sirius, XM ja kaikki liittyvät merkit ja logot ovat Sirius XM Radio Inc.:n omistamia tavaramerkkejä. Oikeus muutoksiin pidätetään.


Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc.:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Sony Corporation käyttää näitä merkkejä lisenssillä. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.


Windows Media on joko Microsoft Corporationin rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.


Tuote on suojattu tietyillä Microsoft Corporationin immateriaalioikeuksilla. Tällaisen teknologian käyttö tai jakelu tämän tuotteen ulkopuolelle on kielletty ilman Microsoft:n tai valtuutetun Microsoft-sisaryhtiön antamaa lisenssiä.


Apple, iPhone ja Lightning ovat Apple Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.
Apple CarPlay on Apple Inc.:n tavaramerkki


IOS on Cisco:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa omistama tai rekisteröimä tavaramerkki, ja sen käyttö tapahtuu lisenssillä.


Android, Android Auto, Google ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.


WebLink on Abalta Technologies, Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki.


TÄMÄ TUOTE ON LISENSOITU MPEG-4 VISUAL PATENT PORTFOLIO -LISENSSIN MUKAISESTI KULUTTAJAN HENKILÖKOHTAISEEN JA EI-KAUPALLISEEN KÄYTTÖÖN SELLAISEN MPEG-4 VISUAL -STANDARDIN (”MPEG-4 VIDEO”) MUKAISEN VIDEON KOODAUKSEN PURKUUN, JOKA ON KOODATTU KULUTTAJAN HENKILÖKOHTAISEEN JA EI-KAUPALLISEEN KÄYTTÖÖN JA/TAI HANKITTU MPEG LA:N LISENSOIMALTA MPEG-4-VIDEOTOIMITTAJALTA.
LISENSSIÄ EI MYÖNNETÄ MIHINKÄÄN MUUHUN KÄYTTÖÖN SUORAAN TAI VÄLILLISESTI.
LISÄTIETOJA MUUN MUASSA ESITTELYKÄYTÖSTÄ, SISÄISESTÄ JA KAUPALLISESTA KÄYTÖSTÄ SEKÄ LISENSOINNISTA ANTAA MPEG LA, LLC. KATSO
HTTP://WWW.MPEGLA.COMKaikki muut tavaramerkit ovat niiden omistajien tavaramerkkejä.