SiriusXM-radion kuuntelu

Paina HOME ja kosketa sitten [SXM].

SiriusXM-tilauksen aktivointi

Vain SiriusXM tuo sinulle enemmän sitä, mitä haluat kuunnella – kaikki yhdessä paikassa. Kuuntele yli 140 kanavaa, mukaan lukien tekijänoikeusvapaata musiikkia sekä parasta urheilu-, uutis-, puhe-, komedia- ja viihdesisältöä. Tervetuloa satelliittiradion maailmaan. SiriusXM Connect Vehicle ‑viritin ja tilaus vaaditaan. Katso lisätietoja osoitteesta
www.siriusxm.com


Kun olet asentanut SiriusXM Connect Vehicle ‑virittimen ja antennin, paina HOME ja kosketa sitten [SXM]. SiriusXM-näytekanavan tulisi kuulua kanavalla 1. Kun olet varmistanut, että kuulet näytekanavan, valitse kanava 0 löytääksesi radiosi radiotunnuksen. Radiotunnus sijaitsee myös SiriusXM Connect Vehicle ‑virittimen pohjassa ja sen pakkauksessa. Tarvitset tätä numeroa tilauksen aktivoimiseksi. Kirjoita numero muistiin käyttöä varten.

Huomautus

  • SiriusXM-radiotunnus ei sisällä kirjaimia I, O, S eikä F.


SiriusXM-radiotunnuksen näyttäminen

  1. Paina HOME ja kosketa sitten [SXM].
  2. Kosketa (asetukset) ja valitse sitten [Channel Direct Select].
  3. Näppäile [000] ja kosketa sitten [OK].


Yhdysvalloissa voit aktivoida tilauksen verkossa tai soittamalla SiriusXM-käyttäjätukeen:

Kanadassa voit aktivoida tilauksen verkossa tai soittamalla SiriusXM-käyttäjätukeen:


SiriusXM-satelliitit lähettävät aktivointiviestin virittimeesi osana aktivointiprosessia. Kun radio havaitsee, että se on vastaanottanut aktivointiviestin, radion näyttöön tulee: [Subscription Updated Press Enter to Continue]. Kun olet tilannut palvelun, voit kuunnella tilauspakettiisi sisältyviä kanavia.

Huomautus

  • Aktivointiprosessi kestää tavallisesti 10–15 minuuttia, mutta se voi kestää jopa tunnin.
  • Radiosi on oltava kytkettynä päälle ja sen on vastaanotettava SiriusXM-signaalia aktivointiviestin vastaanottamiseksi.