Koppelen met een tv

Wanneer u een Sony tv* met BLUETOOTH gebruikt, kunt u naar de tv, of naar een apparaat dat is aangesloten op de tv, luisteren door de tv en de luidspreker draadloos met elkaar te verbinden.

* De tv moet compatibel zijn met het A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) BLUETOOTH-profiel.

Illustratie van draadloos luisteren naar de audio van een tv (A) met de luidspreker (C) via een BLUETOOTH-verbinding met de tv; of luisteren met de luidspreker naar de audio van een apparaat (B) dat is verbonden met de tv.

A: TV

B: Blu-ray Disc-speler, kabel-tv-ontvanger, satellietontvanger, enz.

C: Luidspreker

Om de luidspreker en de tv draadloos met elkaar te verbinden, moet u de luidspreker en de tv aan elkaar koppelen met behulp van de BLUETOOTH-functie. Koppelen is het proces waarbij van tevoren over en weer de vereiste informatie wordt geregistreerd op de BLUETOOTH-apparaten die u draadloos met elkaar wilt verbinden.

 1. Zet de tv aan.
 2. Zet de luidspreker aan.
 3. Blijf de BLUETOOTH-toets van de luidspreker tenminste 2 seconden aanraken.

  De BLUETOOTH-indicator (blauw) gaat snel knipperen en de luidspreker gaat in de stand voor het koppelen.

  Hint

  • Als de BLUETOOTH-indicator niet knippert, is het mogelijk dat de luidspreker al verbonden is met het BLUETOOTH-apparaat. Als dit het geval is, moet u de handelingen voor het koppelen nog een keer uitvoeren nadat u de luidspreker eerst uit hebt gezet.

  • Als de melding dat er geprobeerd wordt een BLUETOOTH-verbinding tot stand te brengen lang op het tv-scherm blijft staan, moet u de luidspreker uitschakelen en de procedure voor het koppelen nog een keer uitvoeren op de luidspreker.

 4. Zoek op de tv naar de luidspreker door de procedure voor het koppelen uit te voeren.

  Er zal een lijst met gevonden BLUETOOTH-apparaten op het tv-scherm verschijnen.

  Raadpleeg voor de manier waarop u het BLUETOOTH-apparaat moet koppelen met de tv, de handleiding van de tv.

 5. Selecteer de naam van de luidspreker ([SRS-RA3000], of de naam die u hebt opgegeven tijdens de instelling van het Wi-Fi-netwerk) van de lijst met apparaten op het tv-scherm om de tv en de luidspreker aan elkaar te koppelen.
 6. Controleer of de BLUETOOTH-indicator (blauw) op de luidspreker oplicht.

Hint

 • Wanneer de luidspreker en de tv aan elkaar zijn gekoppeld, wordt de BLUETOOTH/Netwerkstand-by functie automatisch ingeschakeld.

 • Wanneer de BLUETOOTH-verbinding wordt verbroken via het BLUETOOTH-instelscherm van de tv, wordt de luidspreker automatisch uitgeschakeld en gaat hij in de BLUETOOTH/Netwerkstand-by stand.