Luisteren naar muziek van het verbonden BLUETOOTH-apparaat

U kunt naar muziek van een BLUETOOTH-apparaat luisteren en dit apparaat bedienen met de luidspreker via een BLUETOOTH-verbinding, als dit apparaat de volgende BLUETOOTH-profielen ondersteunt.

A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)

Stelt u in staat om draadloos te genieten van audio van hoge kwaliteit.

AVRCP (Audio Video Remote Control Profile)

Stelt u in staat om het volume in te stellen en de weergave te starten en te pauzeren, of naar het begin van het volgende/vorige nummer te springen.

De bediening kan per BLUETOOTH-apparaat verschillend zijn. Raadpleeg de handleiding die wordt meegeleverd met het BLUETOOTH-apparaat.

Opmerking

 • Zorg er van tevoren voor dat het volume op het BLUETOOTH-apparaat en de luidspreker is ingesteld op een gematigd niveau om te voorkomen dat er plotseling heel harde geluiden worden weergegeven door de luidspreker.

  Afhankelijk van het BLUETOOTH-apparaat kan het volume van de luidspreker mogelijk niet worden ingesteld op het BLUETOOTH-apparaat wanneer de weergave op het apparaat gestopt/gepauzeerd is.

 • Deze luidspreker biedt geen ondersteuning voor het BLUETOOTH profiel HFP (Hands-free Profile)/HSP (Headset Profile) dat handenvrije telefoongesprekken mogelijk maakt met een mobiele telefoon met BLUETOOTH.

 1. Controleer op het BLUETOOTH-apparaat of er een BLUETOOTH-verbinding tot stand is gebracht met de luidspreker.
 2. Begin muziek af te spelen op het BLUETOOTH-apparaat.
 3. Stel het volume in door de (Volume -)/(Volume +) toetsen van de luidspreker aan te raken of door het BLUETOOTH-apparaat te bedienen.

  Wanneer u de (Volume -)/(Volume +) toetsen van de luidspreker aanraakt of het volume instelt op het BLUETOOTH-apparaat, zal de (Aan/uit) indicator één keer of 3 keer knipperen.

  Afhankelijk van het BLUETOOTH-apparaat dat u gebruikt, is het mogelijk dat de (Aan/uit) indicator niet knippert, ook niet als u het volume regelt met het BLUETOOTH-apparaat.

  Tijdens de weergave kunt u met de (Weergave/Pauze) toets op de luidspreker de volgende handelingen verrichten.


  Pauzeren

  Raak de (Weergave/Pauze) toets aan tijdens weergave om te pauzeren. Raak hem nog eens aan om het pauzeren te annuleren.


  Springen naar het begin van het volgende nummer

  Raak twee keer snel achter elkaar de (Weergave/Pauze) toets aan tijdens weergave.


  Spring naar het begin van het huidige fragment of naar het volgende fragment*.

  Raak 3 keer snel achter elkaar de (Weergave/Pauze) toets aan tijdens weergave.

  * De luidspreker reageert anders afhankelijk van het gebruikte BLUETOOTH-apparaat.

Opmerking

 • Als de communicatie-omstandigheden slecht zijn, is het mogelijk dat het BLUETOOTH-apparaat verkeerd reageert op de handelingen op de luidspreker.

 • Afhankelijk van het BLUETOOTH-apparaat moet u mogelijk het volume bijstellen, of de audio-uitgangsinstelling van het verbonden apparaat instellen.

 • Afhankelijk van het BLUETOOTH-apparaat dat verbonden is met de luidspreker, de communicatie-omstandigheden, of de gebruiksomgeving, is het mogelijk dat er ruis optreedt of dat de geluidsweergave wordt onderbroken.

 • We raden u niet aan om naar video te kijken via een BLUETOOTH-verbinding. Er kan een klein verschil optreden in de weergave van de video en de audio.