Selecteren van de weergavekwaliteit van de BLUETOOTH-audio (Codec)

U kunt twee standen selecteren voor de geluidskwaliteit voor BLUETOOTH-audio: "Priority on sound quality" (Prioriteit aan geluidskwaliteit) en "Priority on stable connection" (Prioriteit aan stabiele verbinding). "Priority on sound quality" (Prioriteit aan geluidskwaliteit) maakt weergave mogelijk van niet alleen SBC, maar ook van AAC, zodat u via BLUETOOTH kunt genieten van audio van hoge kwaliteit. "Priority on stable connection" (Prioriteit aan stabiele verbinding) geeft u een stabielere gegevensoverdracht via BLUETOOTH. "Priority on sound quality" (Prioriteit aan geluidskwaliteit) is de standaardinstelling.

De geluidskwaliteit kan worden veranderd wanneer de luidspreker in de BLUETOOTH/Netwerkstand-by stand staat.

Weergavekwaliteit

 • Priority on sound quality (Prioriteit aan geluidskwaliteit) (standaardinstelling): De meest optimale codec wordt automatisch geselecteerd uit AAC en SBC.

 • Priority on stable connection (Prioriteit aan stabiele verbinding): SBC wordt geselecteerd.

 1. Zorg ervoor dat de luidspreker is ingeschakeld en zet de luidspreker dan in de BLUETOOTH/Netwerkstand-by stand.
 2. Blijf de (Geluidsmodus) toets en de BLUETOOTH-toets tegelijkertijd tenminste 4 seconden lang aanraken.

  Wanneer de instelling wordt veranderd naar "Priority on sound quality" (Prioriteit aan geluidskwaliteit), zal de BLUETOOTH-indicator (blauw) 3 keer knipperen.

  Wanneer de instelling wordt veranderd naar "Priority on stable connection" (Prioriteit aan stabiele verbinding), zal de BLUETOOTH-indicator (blauw) twee keer knipperen.

  De weergavekwaliteit wordt omgeschakeld en de luidspreker wordt ingeschakeld.

Opmerking

 • In de stand "Priority on sound quality" (Prioriteit aan geluidskwaliteit) kan de gegevensoverdracht instabiel worden, afhankelijk van de instellingen van uw BLUETOOTH-apparaat en de omgevingsomstandigheden.

 • Wanneer de instelling voor de weergavekwaliteit wordt veranderd met "Sony | Music Center" wanneer de luidspreker aan staat, zal de BLUETOOTH-verbinding worden verbroken. In dit geval moet u opnieuw handmatig verbinding maken met het BLUETOOTH-apparaat. Nadat u opnieuw verbinding hebt gemaakt, zal de weergavekwaliteit zijn omgeschakeld.

 • U moet mogelijk ook de instellingen van het apparaat waarmee verbinding gemaakt wordt veranderen om de instelling voor de weergavekwaliteit, zoals SBC of AAC te wijzigen. Raadpleeg voor details de handleiding van het apparaat.

Hint

 • U kunt de weergavekwaliteit veranderen met "Sony | Music Center". Om deze instelling om te schakelen, moet u [Instellingen] - [Overig. instellingen] - [Bluetooth-codec] selecteren. "Priority on sound quality" (Prioriteit aan geluidskwaliteit) zal worden aangegeven als [Auto] en "Priority on stable connection" (Prioriteit aan stabiele verbinding) als [SBC] wanneer u de instelling uitvoert met "Sony | Music Center".