Wat u met het luidsprekersysteem kunt doen

Het luidsprekersysteem ondersteunt op objecten gebaseerde audio-indelingen zoals Dolby Atmos en DTS:X, en HDR-video-indelingen zoals HDR10, HLG en Dolby Vision.

Illustratie met daarop de types apparaten die met het luidsprekersysteem verbonden kunnen worden via kabels, BLUETOOTH of een netwerk

Draadloos-LAN-router

Internet

Optionele achterluidsprekers

Optionele subwoofer


Tv

U kunt het geluid van een tv beluisteren via het luidsprekersysteem door het luidsprekersysteem en de tv met behulp van een HDMI-kabel of de BLUETOOTH-functie met elkaar te verbinden.

Tv-kijken

Wat u kunt doen als u via BLUETOOTH verbinding maakt met een tv


Blu-ray Disc™-speler, settopbox, gameconsole enz.

U kunt het geluid van een AV-apparaat beluisteren via het luidsprekersysteem door het luidsprekersysteem en AV-apparaat met behulp van een HDMI-kabel met elkaar te verbinden.

Gegevens op het aangesloten AV-apparaat afspelen


USB-apparaat

U kunt muziekbestanden die opgeslagen zijn op een USB-apparaat afspelen via het luidsprekersysteem door het USB-apparaat aan te sluiten op de (USB)-poort van het luidsprekersysteem.

Muziek op een USB-apparaat beluisteren


Mobiel apparaat

U kunt audio op een mobiel apparaat beluisteren via het luidsprekersysteem door het luidsprekersysteem via de BLUETOOTH-functie te verbinden met het mobiele apparaat.

Muziek beluisteren door een mobiel apparaat dat voor het eerst verbonden wordt te koppelen


Hoofdtelefoon

U kunt het geluid van een aangesloten tv of AV-apparaat beluisteren via een hoofdtelefoon door die hoofdtelefoon via BLUETOOTH te verbinden met het luidsprekersysteem.

Geluid beluisteren door te koppelen met een hoofdtelefoon


Netwerk

U kunt muziekinhoud streamen of muziekbestanden die opgeslagen zijn op een pc afspelen via het luidsprekersysteem door het luidsprekersysteem te verbinden met hetzelfde netwerk als dat waarmee de smartphone, de tablet of het iOS-apparaat verbonden is.

Wat u kunt doen als u het luidsprekersysteem verbindt met een netwerk


Optionele luidsprekers

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de optionele achterluidsprekers en subwoofer voor meer informatie over de bediening ervan.

Bezoek de website van Sony om na te gaan welke optionele luidsprekers en subwoofer ondersteund worden.