[Bluetooth Settings]

[Bluetooth Mode]

U kunt content op een BLUETOOTH-apparaat beluisteren via dit luidsprekersysteem of het geluid van dit luidsprekersysteem beluisteren met een BLUETOOTH-compatibele hoofdtelefoon.

[Receiver]: dit luidsprekersysteem staat in ontvangermodus en kan dus audio van het BLUETOOTH-apparaat ontvangen en uitvoeren.

[Transmitter]: dit luidsprekersysteem staat in zendermodus en kan dus audio verzenden naar de BLUETOOTH-compatibele hoofdtelefoon. Als u de ingang van het luidsprekersysteem omschakelt, verschijnt [BT TX] op het display op het voorpaneel.

[Off]: de BLUETOOTH-functie wordt uitgeschakeld en u kunt de ingang [Bluetooth Audio] niet selecteren.


[Device List]

Wanneer [Bluetooth Mode] ingesteld is op [Receiver]: een lijst met gekoppelde BLUETOOTH-apparaten wordt weergegeven.

Wanneer [Bluetooth Mode] ingesteld is op [Transmitter]: een lijst met gekoppelde en gedetecteerde BLUETOOTH-hoofdtelefoons wordt weergegeven.


[Bluetooth Connection Quality]

U kunt de kwaliteit van de BLUETOOTH-verbinding instellen voor het beluisteren van audio afkomstig van een mobiel apparaat met dit luidsprekersysteem.

Deze functie is alleen beschikbaar wanneer u [Bluetooth Mode] instelt op [Receiver].

[Priority on Sound Quality]: geeft prioriteit aan de geluidskwaliteit. Afhankelijk van de compatibele codec van het verbonden apparaat wordt automatisch LDAC, AAC of SBC geselecteerd als codec.

[Priority on Stable Connection]: geeft prioriteit aan een stabiele verbinding. De codec is ingesteld op SBC.

Opmerking

  • Wanneer u verbinding maakt met een BLUETOOTH-apparaat, kan de instelling [Bluetooth Connection Quality] niet gewijzigd worden.


[Wireless Playback Quality]

U kunt de datatransmissiesnelheid van de LDAC-weergave instellen. Deze functie is alleen beschikbaar wanneer u [Bluetooth Mode] instelt op [Transmitter].

[LDAC Sound Quality]: de LDAC-codec is ingeschakeld en de hoogste bitrate wordt gebruikt. Het geluid wordt in een hogere kwaliteit verzonden, maar de audioweergave kan soms onstabiel worden wanneer de verbindingskwaliteit niet hoog genoeg is. Selecteer [LDAC Stable Connection (Auto)] indien de audioweergave in deze modus onstabiel is.

[LDAC Stable Connection (Auto)]: LDAC is ingeschakeld en de datatransmissiesnelheid wordt automatisch gewijzigd afhankelijk van de omgeving.

[SBC Sound Quality]: de SBC-codec is ingeschakeld. Geluid wordt met een hogere kwaliteit verstuurd.

[SBC Stable Connection (Auto)]: SBC is ingeschakeld en de datatransmissiesnelheid wordt automatisch gewijzigd afhankelijk van de omgeving.

Opmerking

  • Wanneer u verbinding maakt met een BLUETOOTH-apparaat, kan de instelling [Wireless Playback Quality] niet gewijzigd worden.