Wanneer de afstandsbediening van de tv niet werkt

Wanneer de Bar Speaker de afstandsbedieningssensor op de tv blokkeert, is het mogelijk dat de afstandsbediening van de tv niet werkt. Schakel in dat geval de functie IR-Repeater van het luidsprekersysteem in.

U kunt de tv bedienen met de afstandsbediening van de tv door het afstandsbedieningssignaal via de achterkant van de Bar Speaker te verzenden.

  1. Druk op HOME.

    Het menu Home wordt weergegeven op het televisiescherm.

  2. Selecteer [Setup] - [Advanced Settings] in het menu Home.
  3. Selecteer [System Settings] - [IR-Repeater].

    Het scherm [IR-Repeater] verschijnt op het tv-scherm.

  4. Selecteer [On].

Opmerking

  • Voor u [IR-Repeater] instelt op [On], moet u er zeker van zijn dat het niet mogelijk is om de tv te bedienen met de afstandsbediening ervan. Als deze functie ingesteld is op [On] wanneer de afstandsbediening de tv kan bedienen, is het mogelijk dat de bediening niet correct verloopt wegens interferentie tussen het rechtstreekse signaal van de afstandsbediening en het signaal van de Bar Speaker.
  • Zelfs wanneer [IR-Repeater] ingesteld is op [On], werkt deze functie mogelijk niet afhankelijk van uw tv. Ook kunnen de afstandsbedieningen van andere apparaten zoals een airconditioner mogelijk niet correct werken. Wijzig in dit geval de installatiepositie van het luidsprekersysteem of de tv.