Hogedefinitievideosignalen (4K/60p 4:4:4, 4:2:2 en 4K/60p 4:2:0 10 bit enz.) van de HDMI IN-aansluiting worden niet weergegeven op het tv-scherm.

  • Afhankelijk van de televisie of het videoapparaat is het mogelijk dat hogedefinitievideosignalen (bv. 4K) niet worden weergegeven. Controleer de mogelijkheden en instellingen van uw tv en videoapparaat.
  • Wijzig de instelling van [Setup] - [Advanced Settings] - [HDMI Settings] - [HDMI Signal Format] - [HDMI IN] overeenkomstig het videosignaal dat ondersteund wordt door een aangesloten tv of apparaat.
  • Wanneer u hogedefinitievideosignalen zoals door auteursrechten beschermde 4K-video-inhoud afspeelt, moet u het luidsprekersysteem aansluiten op de HDMI-ingang van de tv die ondersteuning biedt voor HDCP2.2 of HDCP2.3. Meer informatie vindt u in de gebruiksaanwijzing van uw tv. Als de HDMI-ingang van de tv die ondersteuning biedt voor HDCP2.2 of HDCP2.3 niet compatibel is met eARC of ARC, verbindt u de optische digitale uitgang van de tv met behulp van een optische digitale kabel met de TV IN (OPT)-aansluiting van het luidsprekersysteem.