Musiikin kuunteleminen kannettavalta äänilaitteelta tms.

Voit käyttää kaiutinta liittämällä siihen kannettavan äänilaitteen tms. äänikaapelin (saatavana kaupoista) avulla.

 1. Liitä laite AUDIO IN -liitäntään äänikaapelin (saatavana kaupoista) avulla.

  Käytä liitäntöihin äänikaapelia, jossa on ministereopistoke (ei vastusta)*1 molemmissa päissä.

  *1 Jos käytät äänikaapelia (ministereopistokkeilla) merkittävällä vastuksella, ääni saattaa olla alhaisempi. Varmista sen vuoksi, että käytät kaapelia (ministereopistokkeilla) ilman vastusta.

 2. Kytke kaiutin päälle.

  Virta/(BLUETOOTH) -merkkivalo välkkyy hitaasti*2 sinisenä.

  *2 Jos aiemmin yhdistetty BLUETOOTH-laite on lähistöllä, kaiutin saattaa muodostaa yhteyden laitteeseen automaattisesti, jolloin virta/(BLUETOOTH) -merkkivaloon voi syttyä valo.

 3. Kytke päälle ja käynnistä toisto yhdistetyllä laitteella.
 4. Säädä yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus kohtalaiselle tasolle.
 5. Säädä äänenvoimakkuutta painamalla –/+ (äänenvoimakkuus) -painikkeita.

  Kun painat –/+ (äänenvoimakkuus) -painikkeita, virta/(BLUETOOTH) -merkkivalo välkkyy kerran. Kun asetat kaiuttimen äänenvoimakkuuden korkeimmalle tai alhaisimmalle tasolle, virta/(BLUETOOTH) -merkkivalo välkkyy 3 kertaa.

Vihje

 • Jos et kuule ääntä, nosta yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuutta.

 • Jos BLUETOOTH-yhteys on aktiivinen kaiuttimen ja matkapuhelimen (älypuhelin/iPhone) välillä HFP/HSP-profiilin kautta, voit käyttää handsfree-toimintoa kuunnellessasi musiikkia kannettavalta äänilaitteelta jne., joka on yhdistetty kaiuttimen AUDIO IN -liitäntään.

Huomautus

 • Jos liität äänikaapelin AUDIO IN -liitäntään, AUDIO IN -liitäntään liitetyn laitteen tulolla on etusija, etkä kuule ääntä BLUETOOTH-laitteelta. Virta/(BLUETOOTH) -merkkivalo syttyy tai välkkyy sinisenä ilmaistakseen BLUETOOTH-tilan.

 • Kun liität kannettavan äänilaitteen AUDIO IN -liitäntään ja toistat musiikkia, et voi käyttää kaiuttimen painikkeita suorittaaksesi toimintoja, kuten tauottaa, siirtyä seuraavan kappaleen alkuun ja siirtyä nykyisen kappaleen alkuun.

 • Älä käytä AUDIO IN -liitäntää paikoissa, joissa vesi saattaa roiskua.

 • Varmista, että suljet suojuksen kokonaan siten, että -merkki osoittaa ylöspäin, kun olet irrottanut äänikaapelin kaiuttimesta.