BLUETOOTH-äänen suoratoistolaadun valitseminen (koodekki)

BLUETOOTH-äänen suoratoistolaaduksi voidaan valita ”Äänenlaatu etusijalla” ja ”Vakaa yhteys etusijalla”. ”Äänenlaatu etusijalla” mahdollistaa toiston SBC-asetusten lisäksi myös AAC-asetuksilla, joten voit kuunnella korkealaatuista ääntä BLUETOOTH-yhteyden kautta, kun taas ”Vakaa yhteys etusijalla” tarjoaa vakaamman BLUETOOTH-äänen suoratoiston. ”Äänenlaatu etusijalla” on oletusasetus.

Tuetut koodekit

 • Äänenlaatu etusijalla (oletusasetus): Optimaalinen koodekki valitaan automaattisesti vaihtoehdoista AAC ja SBC.

 • Vakaa yhteys etusijalla: SBC on valittuna.

 1. Liitä kaiutin seinäpistorasiaan USB-verkkolaitteen avulla (saatavana kaupoista) tai liitä se käynnistettyyn tietokoneeseen.
 2. Kytke kaiutin päälle.

  Virta/(BLUETOOTH) -merkkivalo välkkyy hitaasti* sinisenä.

  * Jos aiemmin yhdistetty BLUETOOTH-laite on lähistöllä, kaiutin saattaa muodostaa yhteyden laitteeseen automaattisesti, jolloin virta/(BLUETOOTH) -merkkivaloon voi syttyä valo.

 3. Pidä + (äänenvoimakkuus) -painiketta ja(virta)/PAIRING -painiketta painettuina noin 2 sekunnin ajan.
  • Kun asetus vaihdetaan ”Vakaa yhteys etusijalla” -tilaksi, virta/(BLUETOOTH) -merkkivalo välkkyy sammuttuaan 3 kertaa sinisenä, minkä jälkeen kaiutin sammuu.

  • Kun asetus vaihdetaan ”Äänenlaatu etusijalla” -tilaksi, virta/(BLUETOOTH) -merkkivalo välkkyy sammuttuaan kahdesti kertaa sinisenä, minkä jälkeen kaiutin sammuu.

Huomautus

 • Kohinaa tai äänen keskeytymistä saattaa esiintyä ”Äänenlaatu etusijalla” -tilassa riippuen BLUETOOTH-laitteen asetuksista ja käyttöympäristön olosuhteista. Vaihda kaiuttimeen tällöin ”Vakaa yhteys etusijalla” -tila.

 • Kun kaiuttimen lisäystoiminto tai handsfree-toiminto on käytössä, et voi vaihtaa toiston laatua.