Ääniavustajatoiminnon käyttäminen (Google-sovellus)

Käyttämällä Google-sovellusominaisuutta, joka sisältyy Android-älypuhelimeen, voit puhua kaiuttimen mikrofoniin käyttääksesi Android-älypuhelinta.

Seuraavassa kerrotaan, miten Google-sovellusta käytetään.

 1. Valitse Google-sovellus [Assist App] -sovellusta varten kohdassa [Assist & Voice input].

  Valitse Android-älypuhelimella [Settings] – [Apps]. Hammaspyörän kuvake tulee näkyviin näytön oikeaan yläkulmaan.

  Valitse hammaspyörän kuvake, [Default Apps] – [Assist & Voice input] – [Assist App] ja aseta sitten [Assist App] Google-sovellukseen.

  Yllä oleva toiminto on esimerkki. Saat yksityiskohtaiset ohjeet lukemalla Android-älypuhelimen mukana toimitetut käyttöohjeet.

  Saat yksityiskohtaisia tietoja Google-sovelluksesta Android-älypuhelimen käyttöohjeista tai tukisivustolta tai Google Play -verkkosivustolta.

  Huomautus

  • Sovelluksen uusin versio saatetaan vaatia.

  • Google-sovellus ei ehkä aktivoidu kaiuttimen kautta riippuen Android-älypuhelimen määrityksistä.

 2. Yhdistä kaiutin Android-älypuhelimeen BLUETOOTH-yhteyden kautta.
 3. Kun kaiutin on yhdistettynä Android-älypuhelimeen BLUETOOTH-yhteyden kautta ja Android-älypuhelin on valmiustilassa tai toistaa musiikkia, pidä(toisto)/(puhelu) -painiketta painettuna noin 3 sekunnin ajan.

  Google-sovellus aktivoituu ja kuulet käynnistysäänen.

 4. Anna Google-sovellukselle pyyntö kaiuttimen mikrofonin kautta.

  Saat lisätietoja Google-sovelluksesta, esimerkiksi sovelluksista, jotka toimivat Google-sovelluksen kanssa, lukemalla Android-älypuhelimen mukana toimitetut käyttöohjeet.

  Kun Google-sovellus on aktivoitu ja kun tietty aika on kulunut antamatta pyyntöjä, kuulet äänimerkin ja Google-sovelluksen aktivointi poistetaan.

Huomautus

 • Google-sovellusta ei voi aktivoida, kun sanot ”OK Google” kaiuttimen mikrofonin kautta, vaikka Android-älypuhelimen [OK Google] -asetus olisi päällä.