Selecteren van de weergavekwaliteit van de BLUETOOTH-audio (Codec)

Er zijn twee standen voor de geluidskwaliteit voor BLUETOOTH-audio: "Prioriteit aan geluidskwaliteit" en "Prioriteit aan stabiele verbinding". "Prioriteit aan geluidskwaliteit" maakt het mogelijk om de weergave-instellingen voor SBC en AAC uit te voeren, zodat u van een hoge geluidskwaliteit kunt genieten via uw BLUETOOTH-verbinding, terwijl "Prioriteit aan stabiele verbinding" u een stabielere weergave van het via BLUETOOTH gestreamde audiosignaal biedt. "Prioriteit aan geluidskwaliteit" is de standaardinstelling.

Ondersteunde codecs

 • Prioriteit aan geluidskwaliteit (standaardinstelling): De meest optimale codec wordt automatisch geselecteerd uit AAC en SBC.

 • Prioriteit aan stabiele verbinding: SBC wordt geselecteerd.

 1. Sluit de luidspreker aan op een stopcontact via een USB-netstroomadapter (in de handel verkrijgbaar), of op een opgestarte computer.
 2. Zet de luidspreker aan.

  De aan/uit/(BLUETOOTH) indicator knippert langzaam* blauw.

  * Als het BLUETOOTH-apparaat waarmee eerder verbinding is gemaakt in de buurt is, is het mogelijk dat de luidspreker automatisch wordt verbonden met dit apparaat, waarna de aan/uit/(BLUETOOTH) indicator kan oplichten.

 3. Houd de + (volume) toets en de (aan/uit)/PAIRING-toets ongeveer 2 seconden lang ingedrukt.
  • Wanneer er wordt overgeschakeld naar "Prioriteit aan stabiele verbinding", zal de aan/uit/(BLUETOOTH) indicator 3 keer blauw knipperen, waarna de indicator en dan de luidspreker uit zal gaan.

  • Wanneer er wordt overgeschakeld naar "Prioriteit aan geluidskwaliteit", zal de aan/uit/(BLUETOOTH) indicator twee keer blauw knipperen, waarna de indicator en dan de luidspreker uit zal gaan.

Opmerking

 • In de stand "Prioriteit aan geluidskwaliteit" kan er ruis optreden of kan de geluidsweergave onderbroken worden, afhankelijk van de instellingen van uw BLUETOOTH-apparaat en de omgevingsomstandigheden. Schakel in dit geval de luidspreker over naar de stand "Prioriteit aan stabiele verbinding".

 • Wanneer de functie voor het toevoegen van een luidspreker of de hands-freefunctie wordt gebruikt, kunt u de weergavekwaliteit niet veranderen.