Er wordt een gesprek ontvangen

U kunt hands-free telefoneren met een mobiele telefoon met BLUETOOTH die het BLUETOOTH HFP (Hands-free Profile) of HSP (Headset Profile) profiel via een BLUETOOTH-verbinding ondersteunt.

 • Als uw mobiele telefoon met BLUETOOTH zowel HFP en HSP ondersteunt, moet u HFP instellen.

 • De bediening kan per model mobiele telefoon met BLUETOOTH verschillend zijn. Raadpleeg de handleiding die wordt meegeleverd met de mobiele telefoon.

Over beltonen

Wanneer u gebeld wordt, zal de weergave worden gepauzeerd en zal er een beltoon worden weergegeven via de luidspreker.

De beltoon varieert op de volgende manieren, afhankelijk van uw mobiele telefoon met BLUETOOTH.

 • Beltoon ingesteld op de luidspreker

 • Beltoon ingesteld op de mobiele telefoon met BLUETOOTH

 • Beltoon ingesteld op de mobiele telefoon met BLUETOOTH speciaal voor een BLUETOOTH-verbinding

 1. Verbind de luidspreker met een mobiele telefoon met BLUETOOTH.

  De aan/uit/(BLUETOOTH) indicator licht blauw op wanneer de BLUETOOTH-verbinding tot stand is gebracht.

  Wanneer de functie voor het toevoegen van een luidspreker wordt gebruikt

  Maak verbinding met de luidspreker waarvan de aan/uit/(BLUETOOTH) indicator blauw oplicht. In de volgende stappen en handelingen tijdens een hands-free gesprek kunt u een luidspreker bedienen die via BLUETOOTH is verbonden met de mobiele telefoon.

 2. Druk op de (weergave)/(bellen) toets wanneer u gebeld wordt.

  Spreek in de microfoon van de luidspreker.

  Wanneer u gebeld wordt, zal de weergave worden gepauzeerd en zal er een beltoon worden weergegeven via de luidspreker.

  Als er geen beltoon wordt weergegeven via de luidspreker, is het mogelijk dat de luidspreker niet verbonden is met een mobiele telefoon met BLUETOOTH en HFP of HSP. Controleer de verbindingsstatus op de mobiele telefoon met BLUETOOTH.

 3. Stel het volume in door op de –/+ (volume) toetsen van de luidspreker te drukken of door de mobiele telefoon met BLUETOOTH te bedienen.

  Wanneer u op de –/+ (volume) toetsen van de luidspreker drukt of het volume instelt op de mobiele telefoon met BLUETOOTH, zal de aan/uit/(BLUETOOTH) indicator één keer knipperen.

  Wanneer u het volume instelt op het maximum- of minimumniveau op de luidspreker, zal de aan/uit/(BLUETOOTH) indicator 3 keer knipperen.

 4. Om een telefoongesprek te beëindigen moet u op de (weergave)/(bellen) toets drukken.

  Als u naar muziek aan het luisteren was voor het telefoongesprek, zal de weergave worden hervat wanneer het telefoongesprek wordt beëindigd. Als u een telefoongesprek beëindigt door een bediening op de mobiele telefoon met BLUETOOTH, zal de weergave ook worden hervat wanneer het telefoongesprek wordt beëindigd als u voor het gesprek naar muziek aan het luisteren was.

Hint

 • Sommige mobiele telefoons met BLUETOOTH geven prioriteit aan gebruik in de hand wanneer er gebeld wordt. Bij een HFP of HSP-verbinding, moet u op uw mobiele telefoon met BLUETOOTH de instellingen verrichten om het gesprek te kunnen ontvangen via de luidspreker.

 • Als de beller uw stem niet of bijna niet kan horen, moet u directer in de microfoon van de luidspreker spreken.

 • Het volume van de muziekweergave en dat van telefoongesprekken wordt onafhankelijk van elkaar ingesteld op de luidspreker.

Opmerking

 • Wanneer u de functie voor het toevoegen van een luidspreker gebruikt, zal het geluid van het telefoongesprek alleen worden weergegeven door de luidspreker waarvan de aan/uit/(BLUETOOTH) indicator blauw oplicht.

 • Afhankelijk van de mobiele telefoon met BLUETOOTH is het mogelijk dat de weergave niet gepauzeerd wordt wanneer u gebeld wordt.

 • Gebruik een mobiele telefoon met BLUETOOTH op tenminste 50 cm afstand van de luidspreker. Als de luidspreker en de mobiele telefoon met BLUETOOTH te dicht bij elkaar zijn, kan dit leiden tot ruis.

 • Als er een audiokabel is aangesloten op de AUDIO IN-aansluiting van de luidspreker, kunt u niet luisteren naar muziek van het BLUETOOTH-apparaat. Wanneer de BLUETOOTH-verbinding is ingeschakeld, is de hands-freefunctie beschikbaar.

 • Afhankelijk van het model van uw smartphone, het besturingssysteem, of de geïnstalleerde applicaties, is het mogelijk dat sommige hands-freefuncties niet correct gebruikt kunnen worden.