Gebruiken van de spraakgestuurde assistentiefunctie (de Google app)

Met behulp van de Google app-functionaliteit die geleverd wordt op de Android smartphone, kunt u in de microfoon van de luidspreker spreken om de Android smartphone te bedienen.

Hieronder laten we zien hoe u de Google app kunt gebruiken.

 1. Selecteer de Google app voor [Assist App] in [Assist & Voice input].

  Selecteer op de Android smartphone [Settings] - [Apps]. Er zal een tandwielpictogram in de rechter bovenhoek van het scherm verschijnen.

  Selecteer het tandwielpictogram, [Default Apps] - [Assist & Voice input] - [Assist App] en stel dan [Assist App] in op de Google app.

  De bediening hierboven is slechts een voorbeeld. Raadpleeg voor details de handleiding van de Android smartphone.

  Raadpleeg voor details over de Google app de handleiding of de ondersteuningswebsite van de Android smartphone of de Google Play website.

  Opmerking

  • Het is mogelijk dat u de nieuwste versie van de app nodig hebt.

  • De Google app kan mogelijk niet worden ingeschakeld via de luidspreker, afhankelijk van de specificaties van de Android smartphone.

 2. Verbind de luidspreker met de Android smartphone via een BLUETOOTH-verbinding.
 3. Terwijl de luidspreker is verbonden met de Android smartphone via een BLUETOOTH-verbinding en de Android smartphone uit (standby) staat of muziek aan het afspelen is, moet u de (weergave)/(bellen) toets ongeveer 3 seconden lang ingedrukt houden.

  De Google app wordt ingeschakeld en u zult het opstartsignaal horen.

 4. Geef de Google app een opdracht via de microfoon van de luidspreker.

  Raadpleeg voor details over de Google app, zoals welke apps kunnen werken met de Google app, de handleiding van de Android smartphone.

  Wanneer er na het inschakelen van de Google app een bepaalde tijd is verstreken zonder opdrachten, zal er een piepsignaal klinken en zal de Google app worden uitgeschakeld.

Opmerking

 • De Google app kan niet worden ingeschakeld wanneer u "OK Google" zegt in de microfoon van de luidspreker, ook niet wanneer op de Android smartphone de instelling [OK Google] is ingeschakeld.