Ascultarea muzicii de pe un dispozitiv prin conexiunea BLUETOOTH

Vă puteți bucura de audiții muzicale de pe un dispozitiv BLUETOOTH și îl puteți utiliza prin intermediul sistemului, folosind conexiunea BLUETOOTH, dacă acceptă următoarele profiluri BLUETOOTH.

A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)

Vă permite să vă bucurați de conținutul audio de înaltă calitate, fără fir.

AVRCP (Audio Video Remote Control Profile)

Vă permite să ajustați volumul și să realizați operații de redare, suspendare sau trecere la începutul piesei următoare/curente.


Operațiile pot varia în funcție de dispozitivul cu BLUETOOTH. Consultați și instrucțiunile de utilizare care însoțesc dispozitivul BLUETOOTH.

Notă

 • Asigurați-vă în prealabil că volumul dispozitivului BLUETOOTH și al sistemului sunt reglate la un nivel moderat, pentru a evita difuzarea bruscă a unui sunet puternic din sistem.

  În funcție de dispozitivul cu BLUETOOTH, este posibil ca ajustarea volumului sistemului să nu fie posibilă pe dispozitivul cu BLUETOOTH când redarea de pe dispozitiv este oprită/suspendată.

 1. Conectați sistemul cu dispozitivul BLUETOOTH.

  Denumirea dispozitivului cu BLUETOOTH apare pe afișaj când conexiunea prin BLUETOOTH este stabilită.

  Odată ce sistemul și dispozitivul BLUETOOTH sunt conectate, puteți controla redarea dacă apăsați pe (redare), (suspendare), (oprire), (derulare rapidă înapoi), (înainte), (anterior), și(următor).

 2. Începeți redarea pe dispozitivul cu BLUETOOTH.
 3. Ajustați volumul prin utilizarea potențiometrului VOLUME/DJ CONTROL din sistem sau prin acționarea dispozitivului cu BLUETOOTH.

Notă

 • Dacă apar probleme în comunicare, este posibil ca dispozitivul cu BLUETOOTH să reacționeze incorect la operațiile din sistem.

 • În funcție de dispozitivul cu BLUETOOTH, este posibil să fie necesar să ajustați volumul sau să reglați setarea de ieșire audio din dispozitivul conectat.

 • Pot apărea paraziți sau întreruperi în redarea sunetului, în funcție de dispozitivul BLUETOOTH conectat la sistem, de mediul de comunicare sau de mediul de utilizare.