Tilslutning af headsettet til en Android-smartphone og en iPhone

Når du tilslutter headsettet til en smartphone, tilsluttes musikafspilningsfunktionen og telefonopkaldsfunktionen sædvanligvis begge automatisk. Hvis du vil oprette en multipunktstilslutning ved brug af en Android-smartphone og en iPhone separat - en for at lytte til musik og en for at foretage telefonopkald, skal du ændre indstillingerne på Android-smartphonen, så kun en af funktionerne er aktiveret. Tilslut først Android-smartphonen, og tilslut derefter iPhonen.

Du kan ikke indstille iPhonen til kun at tilslutte en funktion.

 1. Tilknyt headsettet med både Android-smartphonen og en iPhone.
 2. Brug Android-smartphonen til at oprette en BLUETOOTH-tilslutning med headsettet.
 3. På den Android-smartphone, der er tilsluttet headsettet, skal du fjerne markeringen af enten [Phone audio] (HFP) eller [Media audio] (A2DP).
  Eksempel: Kun tilslutte "Media audio" (A2DP)

  Tryk på [Settings] - [Bluetooth] - indstillingsikonet ud for [MDR-XB950B1].

  Fjern markeringen af [Phone audio] på skærmen [Paired Bluetooth device].

 4. Brug iPhonen til at oprette en BLUETOOTH-tilslutning til headsettet.

  iPhonen tilsluttes headsettet med begge funktioner, men du kan kun bruge den funktion, som du ikke ikke markerede i trin 3.

Tip

 • Ovenstående fremgangsmåde er et eksempel. Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du se den betjeningsvejledning, der fulgte med din Android-smartphone.

Bemærk

 • Hvis du tilslutter en Android-smartphone med [Phone audio] (HFP), vises den resterende batteriopladning for headsettet ikke korrekt på en iPhone.