NFC (Near Field Communication)

Deoarece NFC este o tehnologie wireless cu o rază de acoperire maximă de un centimetru, dispozitivele care partajează date trebuie să fie ținute aproape unul de celălalt.

Zona de detectare NFC se află pe partea din spate a dispozitivului. Țineți dispozitivul dvs. aproape de celălalt dispozitiv sau de un cititor NFC, astfel încât simbolurile N să se atingă. Asigurați-vă că ambele dispozitive au activată funcția NFC și că ecranul dispozitivului este activ și deblocat.

Notă

  • Utilizând anumite aplicații, unele funcții NFC pot fi activate chiar dacă dispozitivul este oprit. Rețineți că nu toate dispozitivele acceptă această caracteristică.

Pentru a scana etichete NFC

Dispozitivul dvs. poate scana diverse tipuri de etichete NFC pentru a primi informații suplimentare, cum ar fi o adresă web. De exemplu, acesta poate scana etichete încorporate într-un poster, pe o reclamă pe panouri publicitare sau lângă un produs dintr-un magazin de vânzare cu amănuntul.

  1. Așezați dispozitivul pe etichetă, astfel încât simbolul N să îl atingă. Dispozitivul dvs. scanează eticheta și afișează conținutul colectat. Atingeți conținutul etichetei pentru a o deschide.


Pentru a conecta la un dispozitiv compatibil NFC

Puteți conecta dispozitivul la alte dispozitive compatibile NFC produse de Sony, cum ar fi un difuzor sau căști. Când stabiliți acest tip de conexiune, consultați manualul de utilizare al dispozitivului compatibil pentru mai multe informații.

Notă

  • Trebuie să aibă Wi-Fi sau Bluetooth activat pe ambele dispozitive pentru conectarea la locul de muncă.