Utilizarea Detecţie laterală

Dispozitivul are senzori pe părțile laterale pe care îi puteți atinge sau glisa cu o singură mână, pentru a putea utiliza mai ușor dispozitivul. Puteți afișa Meniu Detecţie laterală ca o comandă rapidă pentru aplicații și setări sau meniul Ferestre multiple pentru a selecta două aplicații în modul ecran divizat. De asemenea, puteți reveni la ecranul anterior glisând în jos de-a lungul senzorului. Asigurați-vă că atingeți sau glisați degetul în zona senzorului. Pentru a afla mai multe despre Detecţie laterală, găsiți și atingeți [Setări] > [Afișaj] > [Avansat] > [Detecţie laterală] > [ÎNCERCAŢI GHIDUL DET. LAT.].

Diagrama zonei efective pentru senzorul lateral.

Sugestie

  • Puteți modifica poziția de atingere, de exemplu, atunci când marginea dispozitivului este acoperită de o carcasă. Pentru a schimba poziția de atingere, găsiți și atingeți [Setări] > [Afișaj] > [Avansat] > [Detecţie laterală] > [Configurare poziţie atingere] > [Manual], apoi atingeți comutatorul [Acţionare de pe margine inter. ecran].

Notă

  • Detecţie laterală este indisponibilă în anumite situații, cum ar fi atunci când utilizați un încărcător wireless sau atunci când ecranul este în orientarea peisaj.

Afișarea opțiunii Meniu Detecţie laterală

Atingeți de două ori partea laterală a dispozitivului pentru a activa Meniu Detecţie laterală.

Diagrama cu atingere de două ori a părții mai lungi a dispozitivului.

Sugestie

  • Pentru a ieși din Meniu Detecţie laterală, atingeți dublu partea laterală a dispozitivului sau atingeți o zonă goală de pe ecran.

Afișarea meniului Ferestre multiple

Glisați degetul în sus de-a lungul părții laterale a dispozitivului pentru a afișa meniul Ferestre multiple.Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a adăuga aplicații pe un ecran divizat.

Diagrama de glisare a degetului în sus pe partea mai lungă a dispozitivului.

Pentru a reveni la ecranul anterior folosind senzorul lateral

Glisați degetul în jos de-a lungul părții laterale a dispozitivului pentru a reveni la ecranul anterior.

Diagrama de glisare a degetului în jos pe partea mai lungă a dispozitivului.