Oglindirea ecranului dispozitivului în mod wireless pe un televizor

Puteți să utilizați caracteristica Oglindire ecran pentru a afișa ecranul dispozitivului pe un televizor sau pe un alt afișaj de dimensiuni mari fără a utiliza o conexiune prin cablu. Tehnologia Wi-Fi Direct® creează o conexiune wireless între cele două dispozitive, astfel încât să vă puteți relaxa și bucura de fotografiile preferate așezați confortabil pe canapea. De asemenea, puteți utiliza această caracteristică pentru a asculta muzică de pe dispozitiv utilizând difuzoarele televizorului.
 1. Pe televizor: Urmați instrucțiunile din Manualul de utilizare aferent televizorului pentru a activa funcția de oglindire a ecranului.
 2. Dispozitivul dvs.: Găsiți și atingeți [Setări] > [Conectare dispozitiv] > [Preferințe pentru conexiune] > [Oglindire ecran].
 3. Atingeți [ÎNCEPEŢI].
 4. Atingeți [OK] și selectați un dispozitiv.

Oprirea oglindirii ecranului între dispozitive

 1. Găsiți și atingeți [Setări] > [Conectare dispozitiv] > [Preferințe pentru conexiune] > [Oglindire ecran].
 2. Atingeți [Deconectare], apoi atingeți [OK].


Notă

 • Această funcție poate fi utilizată cu televizoare care acceptă caracteristica Oglindire ecran.
 • Atunci când utilizați funcția Oglindire ecran, nu acoperiți zona antenei Wi-Fi a dispozitivului.
 • Când utilizați caracteristica Oglindire ecran, uneori calitatea imaginii poate fi afectată în mod negativ dacă există interferențe din partea altor rețele Wi-Fi.

Sugestie

 • Puteți opri oglindirea ecranului inclusiv atingând notificarea în bara de stare a dispozitivului. Trageți în jos bara de stare, atingeți (Pictogramă săgeată în jos), apoi atingeți [Deconectare] > [OK].
 • Atingeți (Pictograma Mai multe) pentru mai multe opțiuni.