Megjegyzések az akkumulátoregység feltöltésével kapcsolatban

  • A mellékelt AC adapter kifejezetten ehhez a készülékhez való. Ne csatlakoztassa más elektronikus készülékhez! Ellenkező esetben meghibásodás következhet be.
  • Csak eredeti Sony AC adaptert használjon.
  • Ha a készülék töltés lámpája töltés közben villog, vegye ki az éppen töltött akkumulátoregységet, majd helyezze vissza megfelelően a készülékbe. A Töltés lámpa ismételt villogása az akkumulátor hibáját jelezheti, illetve azt, hogy a meghatározott típustól eltérő akkumulátoregységet helyezett a készülékbe. Ellenőrizze, hogy az akkumulátoregység a meghatározott típusú-e.
    Ha a behelyezett akkumulátor előírt típusú, távolítsa el az akkumulátort, és helyezzen be egy új vagy másik egységet, és ellenőrizze, hogy megfelelően töltődik-e az újonnan behelyezett akkumulátor. Ha az újonnan behelyezett akkumulátor megfelelően töltődik, akkor feltehetően hibás a korábban használt akkumulátor.
  • Ha a Töltés lámpa villog, amikor az AC adapter csatlakoztatva van a készülékhez és a fali aljzathoz, az azt jelzi, hogy a töltés ideiglenesen leállt, és készenlétre váltott. A töltés leáll, és automatikusan készenléti állapotra vált, amikor a hőmérséklet a javasolt működési tartományon kívül esik. Mikor a hőmérséklet visszatér a megfelelő tartományba, az akkumulátortöltő folytatja az akkumulátor töltését, és a Töltés lámpa újból kigyullad. Az akkumulátoregységet 10°C és 30°C környezeti hőmérséklet között javasoljuk feltölteni.