Felv. adathord. beáll.: Felvétel mód

Kiválaszthatja a képek rögzítési módszerét, például hogy egy kép egyidejűleg két memóriakártyára legyen rögzítve, vagy a különböző típusú képek két külön kártyára kerüljenek.

  1. MENU (Beállítások) → [Felv. adathord. beáll.][Felvétel mód] → kívánt beállítás.

A menüelem részletei

Normál:
A [Felv. adath. elsőbb.] alatt kijelölt memóriakártya-nyílásban lévő memóriakártyára menti a képeket.
Egyidejű felvétel():
Az állóképeket mindkét memóriakártyára menti, a mozgóképeket a [Felv. adath. elsőbb.] alatt kijelölt memóriakártya-nyílásban lévő memóriakártyára menti.
Egyidejű felvétel():
A [Felv. adath. elsőbb.] alatt kijelölt memóriakártya-nyílásban lévő memóriakártyára menti az állóképeket, a mozgóképeket mindkét memóriakártyára menti.
Egyid. felv. (/):
Az állóképeket és a mozgóképeket is mindkét memóriakártyára menti.
Rendez(RAW/JPEG):
A [Felv. adath. elsőbb.] alatt kijelölt memóriakártya-nyílásban lévő memóriakártyára JPEG formátumban menti a képeket, a másik memóriakártyára pedig RAW formátumban. A [Felv. adath. elsőbb.] alatt kijelölt memóriakártya-nyílásban lévő memóriakártyára menti a mozgóképeket.
Rendez(JPEG/RAW):
A [Felv. adath. elsőbb.] alatt kijelölt memóriakártya-nyílásban lévő memóriakártyára RAW formátumban menti a képeket, a másik memóriakártyára pedig JPEG formátumban. A [Felv. adath. elsőbb.] alatt kijelölt memóriakártya-nyílásban lévő memóriakártyára menti a mozgóképeket.
Rendez(/):
A [Felv. adath. elsőbb.] alatt kijelölt memóriakártya-nyílásban lévő memóriakártyára menti az állóképeket, a mozgóképeket pedig a másik memóriakártyára.

Tipp

  • Akkor is csak a kiválasztott formátumú fájlokat rögzíti a készülék, ha a [Felvétel mód] beállítása [Rendez(RAW/JPEG)] vagy [Rendez(JPEG/RAW)], ha [RAW & JPEG] nincs kiválasztva a [Fájlformátum] alatt.