Külső vaku beáll.

A fényképezőgéphez csatlakoztatott vaku (külön megvásárolható) beállításait a fényképezőgép képernyőjének és vezérlőkerekének használatával konfigurálhatja.

Ez a funkció csak akkor használható, ha a fényképezőgép rendszerszoftvere (firmware) 3.10 vagy újabb verziójú. A funkció használata előtt a vaku szoftverét is frissítse a legújabb verzióra.

A vakufunkciókkal kapcsolatos részletekről a vakuhoz mellékelt használati útmutatóban olvashat.

 1. A vakut (külön megvásárolható) csatlakoztassa a fényképezőgép több illesztőfelületű vakusínjére, majd kapcsolja be a fényképezőgépet és a vakut.
 2. MENU → (Felvétel beállítások1) → [Külső vaku beáll.] → kívánt beállítási tétel.
 3. A beállítást a fényképezőgép vezérlőkerekének használatával konfigurálhatja.

A menüelem részletei

Külső vaku vill. beáll.:
Lehetővé teszi a vakukioldási beállítások, például a vakumód, a vakuszint stb. megadását.
K. vaku felh. beáll.:
Lehetővé teszi egyéb vakubeállítások, vezeték nélküli beállítások és vakuegység-beállítások konfigurálását.

Tipp

 • Ha a [Külső vaku vill. beáll.] funkciót egy gombhoz rendeli a MENU → (Felvétel beállítások2) → [Egyéni gomb] lehetőséggel, akkor egyszerűen azt a gombot megnyomva előhívhatja a [Külső vaku vill. beáll.] képernyőt.
 • A [Külső vaku beáll.] funkció használata esetén is módosíthatja a beállításokat magáról a vakuról.
 • A fényképezőgéphez csatlakoztatott vezeték nélküli rádiós vezérlő (külön megvásárolható) beállításait is módosíthatja.

Megjegyzés

 • Csak akkor használható a [Külső vaku beáll.] funkció a vaku (külön megvásárolható) vagy a vezeték nélküli rádiós vezérlő (külön megvásárolható) beállításainak módosítására, ha az eszköz Sony gyártmányú, és a fényképezőgép több illesztőfelületű vakusínjéhez csatlakozik.
 • A [Külső vaku beáll.] funkció csak abban az esetben használható, ha a vaku közvetlenül a fényképezőgéphez van csatlakoztatva. Ez a funkció nem használható fényképezőgéptől távolra helyezett, kábellel csatlakozó vakus felvétel esetében.
 • A [Külső vaku beáll.] lehetőséggel a csatlakoztatott vaku funkcióinak egy része konfigurálható. A [Külső vaku beáll.] lehetőséggel nem párosíthatja az eszközt másik vakuval, nem állíthatja vissza a beállításait, nem inicializálhatja stb.
 • A [Külső vaku beáll.] lehetőség nem érhető el az alábbi helyzetekben:
  • Ha a vaku nem csatlakozik a fényképezőgéphez
  • Ha a csatlakoztatott vaku nem támogatja a [Külső vaku beáll.] funkciót
  • Ha az üzemmódtárcsa beállítása (Mozgókép) vagy , illetve mozgóképfelvétel esetén

  Előfordulhat továbbá, hogy a [Külső vaku beáll.] lehetőség a vaku aktuális állapota miatt nem érhető el.

 • Ha kíváncsi a funkcióval kompatibilis vakukkal és vezeték nélküli rádiós vezérlőkkel kapcsolatos részletekre, keresse fel az alábbi támogatási oldalt.
  https://www.sony.net/dics/7m3/