PC távkapcsol. beáll.: Állókép ment. helye

Beállíthatja, hogy PC Remote felvétel során a készülék mentse-e mindkét képet, a fényképezőgépen és a számítógépen tároltat is. Ez a beállítás akkor hasznos, ha a rögzített képeket a fényképezőgépen akarja ellenőrizni, anélkül hogy ott kellene hagynia a fényképezőgépet.

*PC Remote: A Imaging Edge funkcióval vezérelhető a készülék számítógépről, és ennek köszönhetően használhatók olyan funkciók, mint a fényképezés és a képek másolása a számítógépre.

  1. MENU (Beállítások) → [PC távkapcsol. beáll.][Állókép ment. helye] → kívánt beállítás.

A menüelem részletei

Csak PC:
Csak a számítógépre menti az állóképeket.
PC+Kamera:
A számítógépre és a fényképezőgépre menti az állóképeket.

Megjegyzés

  • PC Remote felvétel során az [Állókép ment. helye] beállítások nem módosíthatók. A beállításokat a fényképezés megkezdése előtt módosítsa.
  • Ha olyan memóriakártyát helyez be, amelyre nem lehet menteni, akkor [PC+Kamera] beállítás esetén sem lehet állóképeket készíteni.
  • Ha a [PC+Kamera] lehetőséget választja, de nem helyez memóriakártyát a fényképezőgépbe, a zárat akkor sem lehet kioldani, ha a [Kiold m.kártya nélkül] beállítása [Engedélyezés].
  • PC Remote felvétel során a [Felvétel mód] a [Felv. adathord. beáll.] alatt [Normál] értéken rögzített, és ez nem módosítható.
  • Amíg állóképeket játszik le a fényképezőgépen, nem lehet PC Remote felvételt készíteni.