Licenc

Megjegyzések a licencekkel kapcsolatban

A készülékhez olyan szoftverek vannak mellékelve, amelyek használatára a szoftvertulajdonosok licencszerződései vonatkoznak. Ezen szoftverek szerzői jogaival bíró tulajdonosok kérésére kötelességünk tájékoztatni önt az alábbiakról. A licencek (angol nyelven) megtalálhatók a készülék belső memóriájában. Ha el akarja olvasni a „PMHOME” - „LICENSE” mappában lévő licenceket, hozzon létre háttértár kapcsolatot a készülék és a számítógép között.

AZ AVC SZABADALOMPORTFÓLIÓ LICENC ALAPJÁN EZT A TERMÉKET A VÁSÁRLÓ SZEMÉLYES CÉLLAL VAGY MÁS, ELLENSZOLGÁLTATÁSSAL NEM JÁRÓ CÉLOKKAL A KÖVETKEZŐKRE HASZNÁLHATJA:

(i) AZ AVC SZABVÁNY SZERINT VIDEÓT KÓDOLHAT („AVC VIDEÓ”)

ÉS/VAGY

(ii) DEKÓDOLHAT OLYAN AVC-VIDEÓT, AMELYET EGY SZEMÉLYES TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ VÁSÁRLÓ KÓDOLT ÉS/VAGY AMELYET AVC-VIDEÓK FORGALMAZÁSÁRA FELJOGOSÍTOTT VIDEOFORGALMAZÓTÓL SZERZETT BE.

A LICENCJOG NEM VONATKOZIK ÉS NEM TERJESZTHETŐ KI MÁSFAJTA HASZNÁLATRA. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, BELEÉRTVE A PROMÓCIÓS, BELSŐ ÉS KERESKEDELMI HASZNÁLATTAL ÉS A LICENCCEL KAPCSOLATOSAKAT, AZ MPEG LA, L.L.C. CÍMRŐL SZEREZHETŐK BE.

LÁSD: HTTP://WWW.MPEGLA.COM

A felhasznált GNU GPL/LGPL szoftverről

A készülékben GNU General Public License (Általános Nyilvános Licenc, a továbbiakban „GPL”), illetve GNU Lesser General Public License (Könyvtári Általános Nyilvános Licenc, a továbbiakban „LGPL”) programok találhatók.
Tájékoztatjuk, hogy Önnek joga van elérni, megváltoztatni és terjeszteni ezeknek a szoftverprogramoknak a forráskódját az adott GPL/LGPL feltételek mellett.
A forráskód megtalálható az interneten.
Az alábbi URL címről tölthető le.
http://oss.sony.net/Products/Linux/
Kérjük, a forráskód tartalmára vonatkozó kérdésekkel ne forduljon hozzánk.