Îngrijire baterie

Îngrijirea bateriei mărește durata de viață a bateriei. Această caracteristică detectează comportamentul privind încărcarea și estimează ora începerii și ora finalizării perioadei de încărcare regulată. Dispozitivul se încarcă cu viteză regulată până când este încărcat 90% și apoi rata de încărcare este controlată astfel încât bateria dvs. ajunge la 100% chiar înainte de a deconecta încărcătorul. Puteți personaliza manual orele de început și de sfârșit ale perioadei de încărcare. Pentru o durată de viață mai bună a bateriei, puteți seta și o limită de încărcare, astfel încât bateria să se încarce întotdeauna până la 80% sau 90%.

Notă

  • Caracteristica de Îngrijire bateriei nu controlează raportul de încărcare până când nu detectează un ciclul de încărcare normal de cel puțin 4 ore într-o perioadă de mai multe zile.
  1. Găsiți și atingeți [Setări] > [Baterie] > [Îngrijire baterie].
  2. Atingeți comutatorul pentru activarea sau dezactivarea Îngrijire baterie.
  3. Urmați instrucțiunile de pe ecran, apoi selectați o opțiune.
    [Automată] este selectată în mod implicit.

Sugestie

  • Tiparele ciclului de încărcare regulată memorate sunt salvate în Îngrijire baterie. Chiar dacă funcția a fost dezactivată, aceasta se adaptează tiparelor memorate după ce este reactivată.