Monitor extern Mod redare în flux

Aplicația Monitor extern acceptă redarea live în flux utilizând RTMP.
 1. Lansați aplicația Monitor extern și conectați un dispozitiv video.
 2. Atingeți (Pictograma Setări) > [Setări de redare în flux].
  Dacă nu se afișează niciun meniu sau pictograme, atingeți orice loc de pe ecran.
 3. Atingeți [Conectare la], apoi selectați metoda de redare în flux RTMP.
  • [RTMP personalizat]: Selectați să redați în flux utilizând RTMP, apoi setați [URL flux RTMP] și [Cheie flux RTMP].
  • [YouTube™]: Selectați să redați în flux utilizând YouTube și apoi setați [Cont YouTube™] și [Eveniment YouTube™ live]. Pentru a crea un eveniment nou, atingeți [Creați eveniment nou].
 4. Atingeți [Mod], apoi selectați [Mod redare în flux].
 5. Atingeți (Buton Redare în flux) pentru a porni redarea în flux.
  Pentru a opri redarea în flux, atingeți (Buton Redare în flux).

Notă

 • Când utilizați aplicația Monitor extern, respectați termenii de utilizare ai serviciului de redare live în flux și cerințele referitoare la redarea live în flux.
 • În funcție de serviciul de redare live în flux, condițiile sau specificațiile se pot modifica sau pot fi adăugate fără notificare prealabilă.
 • Dacă redarea live în flux nu funcționează corect, încercați să schimbați tipul de rețea. Pentru a comuta între tipurile de rețea, găsiți și atingeți [Setări] > [Rețea și internet] > [Carduri SIM], selectați un SIM, atingeți [Tipul de rețea preferat], apoi selectați un tip de rețea. Tipurile de rețea disponibile depind de contractul dvs.
 • Dacă selectați [YouTube™] pentru [Conectare la], destinația de redare în flux va fi un singur canal conectat la contul dvs. Google. Dacă aveți înregistrate mai multe canale și doriți să specificați destinația de redare în flux, selectați [RTMP personalizat] pentru [Conectare la].

Sugestie

 • Pentru a face redarea în flux mai stabilă, reglați setările din categoria [Clip video] în funcție de specificațiile serviciului de redare live în flux, lățimea de bandă a rețelei și starea rețelei. Atingeți (Pictograma Setări) > [Setări de redare în flux] > [Rezoluție maximă], [Frecvență cadre] sau [Calitate clip video], apoi selectați o opțiune. Opțiunile sunt următoarele.
  Rezoluție maximă Frecvență cadre

  (cadre/s)

  Calitate clip video (viteză redare în flux)
  Redusă Medie Ridicată
  3840 x 2160 30 sau mai puțin 13000 kbps 23500 kbps 34000 kbps
  1920 x 1080 60/50 4500 kbps 6750 kbps 9000 kbps
  30 sau mai puțin 3000 kbps 4500 kbps 6000 kbps
  1280 x 720 60/50 2250 kbps 4125 kbps 6000 kbps
  30 sau mai puțin 1500 kbps 2750 kbps 4000 kbps
 • Când redați în flux, valorile pentru rezoluția, rata de cadre și calitatea video reglate în categoria [Clip video] sunt limite superioare. Dacă valorile pentru intrarea video de la aparatul foto extern conectat sunt mai mici decât setările reglate din categoria [Clip video], clipul video va fi redat în flux cu setările aparatului foto extern conectat.
 • Perturbațiile sau întreruperea imaginilor video și sunetului pot apărea la viteze de comunicare reduse, cum ar fi atunci când se redă în flux într-un loc în care calitatea semnalului este slabă sau în timpul deplasării. În acest caz, următoarele setări pot îmbunătăți condițiile video și audio.
  • Atingeți (Pictograma Setări) > [Setări de redare în flux] > [Rezoluție maximă], apoi selectați [1280 x 720].
  • Atingeți (Pictograma Setări) > [Setări de redare în flux] > [Calitate clip video], apoi selectați [Redusă].

Prezentare generală Monitor extern Mod redare în flux

Imagine care arată unde se află fiecare parametru în ecranul Mod redare în flux Monitor extern. Zona de sus, 1. Zona din dreapta de sus în jos, de la 2 la 3. Zona din stânga, 4.

 1. Indicatorul de redare în flux/Durata de redare în flux/Viteza de redare în flux (afișat numai în timpul redării în flux)
 2. Atingeți pentru a dezactiva sau activa sunetul microfonului.
 3. Atingeți pentru a porni sau opri redarea în flux.
 4. Starea rețelei