Repornirea și reinițializarea dispozitivului

Puteți forța repornirea sau închiderea dispozitivului dacă acesta nu mai răspunde sau nu mai repornește normal. Nu se șterg setări sau date cu caracter personal.

De asemenea, vă puteți reinițializa dispozitivul la setările inițiale din fabrică. Această procedură este uneori necesară dacă dispozitivul nu mai funcționează corect, dar rețineți că trebuie să creați mai întâi o copie de rezervă a datelor, deoarece resetarea dispozitivului va șterge toate datele de pe dispozitiv.

Dacă dispozitivul dvs. nu pornește sau doriți să reinițializați software-ul dispozitivului, puteți utiliza aplicația Xperia Companion pentru a repara dispozitivul. Pentru mai multe informații despre cum să descărcați și utilizați Xperia Companion, căutați Xperia Companion pe site-ul web de asistență pentru clienți al Sony.

Repornirea dispozitivului

Notă

 • Este posibil ca dispozitivul să nu repornească dacă nivelul de încărcare a bateriei este scăzut. Conectați dispozitivul la un încărcător și încercați din nou să îl reporniți.
 1. Apăsați butonul de mărire volum și butonul de pornire în același timp.
 2. În meniul care se deschide, atingeți [Reporniți].

  Dispozitivul repornește automat.

Forțarea dispozitivului să repornească sau să se închidă

 1. Apăsați lung simultan butonul de pornire și butonul de mărire volum până când dispozitivul vibrează.
 2. Procedați după cum urmează în funcție de ce doriți să faceți (să forțați dispozitivul să repornească sau să se închidă).
  • Dacă doriți să forțați repornirea dispozitivului: Eliberați butoanele în acest moment. Dispozitivul repornește.
  • Dacă doriți să forțați închiderea dispozitivului: Apăsați în continuare pe butoane. După alte câteva secunde, dispozitivul vibrează de trei ori și se închide.

Sugestie

 • Dacă dispozitivul nu pornește, problema poate fi rezolvată forțând repornirea dispozitivului.

Efectuarea revenirii la setările din fabrică

Notă

 • Pentru a evita deteriorarea definitivă a dispozitivului, nu întrerupeți o procedură de restaurare a datelor din fabrică.
 • Faceți o copie de rezervă a datelor salvate în memoria internă a dispozitivului. Resetarea va șterge toate datele de pe dispozitiv.
 1. Găsiți și atingeți [Setări] > [Sistem] > [Opțiuni de resetare].
 2. Atingeți [Ștergeți datele (reveniți la setările din fabrică)] > [Ștergeți toate datele].
 3. Dacă este necesar, trasați modelul de deblocare a ecranului, introduceți codul PIN sau parola de deblocare a ecranului pentru a continua.
 4. Pentru confirmare, atingeți [Ștergeți toate datele].

Sugestie

 • Dispozitivul nu revine la o versiune anterioară a software-ului Android atunci când efectuați restaurarea datelor din fabrică.