Video Pro Mod redare în flux

Video Pro acceptă redarea live în flux utilizând RTMP.
 1. În timp ce utilizați Video Pro, atingeți (Pictograma Setări) > [Mod redare în flux] > [Activat].
  La prima activare a funcției, vor apărea diverse observații sau informații. Confirmați mesajele, bifați casetele de selectare, apoi atingeți [OK] pentru a trece la pașii următori.
 2. În meniul Setări, atingeți [Conectare la] și apoi selectați metoda de redare în flux RTMP.
  • [RTMP URL]: Selectați pentru a transmite în flux utilizând RTMP. În meniul Setări, setați [URL flux RTMP] și [Cheie flux RTMP].
  • [YouTube™]: Selectați transmisia în flux utilizând YouTube. În meniul Setări, setați [Cont YouTube™] și [Eveniment YouTube™ live]. Pentru a crea un eveniment nou, atingeți [Creați eveniment nou].
 3. Închideți meniul Setări.
 4. Atingeți (Buton Redare în flux) pentru a porni redarea în flux.
  Pentru a opri redarea în flux, atingeți (Buton Redare în flux).

Prezentarea generală a ecranului Video Pro Mod redare în flux

Imagine care arată unde se află fiecare parametru în ecranul Mod redare în flux Video Pro. Zona din stânga sus, de la stânga la dreapta, de la 1 la 3. Zona din dreapta jos, de la dreapta la stânga, 4 și 5.

 1. Starea rețelei
 2. Viteza de redare în flux
 3. Starea redării în flux/starea microfonului
 4. Atingeți pentru a porni sau opri redarea în flux.
 5. Atingeți pentru a dezactiva sau activa sunetul microfonului.


Notă

 • Când utilizați Video Pro, respectați termenii de utilizare ai serviciului de redare live în flux și cerințele referitoare la redarea live în flux.
 • În funcție de serviciul de redare live în flux, condițiile sau specificațiile se pot modifica sau pot fi adăugate fără notificare prealabilă.
 • Dacă redarea live în flux nu funcționează corect, încercați să schimbați tipul de rețea. Pentru a comuta între tipurile de rețea, găsiți și atingeți [Setări] > [Rețea și internet] > [Carduri SIM], selectați un SIM, atingeți [Tipul de rețea preferat], apoi selectați un tip de rețea. Tipurile de rețea disponibile depind de contractul dvs.
 • Dacă selectați [YouTube™] pentru [Conectare la], destinația de redare în flux va fi un singur canal conectat la contul dvs. Google. Dacă aveți înregistrate mai multe canale și doriți să specificați destinația de redare în flux, selectați [RTMP URL] pentru [Conectare la].

Sugestie

 • Puteți crea o comandă rapidă pentru modul de redare în flux pe ecranul principal. Atingeți continuu (Pictograma Video Pro). Din meniul care se deschide, trageți [Mod red.în flux] în locația dorită.
 • Puteți seta comutarea automată la modul de înregistrare sau la ultimul mod selectat când lansați Video Pro. Pentru a modifica setarea, atingeți (Pictograma Setări) > [Mod la lansare].
 • Pentru a selecta rețeaua de redare în flux, atingeți (Pictograma Setări) > [Utilizare rețea].
 • Pentru a face redarea în flux mai stabilă, reglați setările video în funcție de specificațiile serviciului de redare live în flux, lățimea de bandă a rețelei și starea rețelei. Atingeți [Meniu] > [Format video] sau [FPS] și atingeți (Pictograma Setări) > [Calitate clip video] pentru a selecta o opțiune pentru fiecare setare. Opțiunile sunt următoarele.
  Format video FPS Calitate clip video (viteză redare în flux)
  Redusă Medie Ridicată
  1920x1080P 29.97 3 Mbps 4.5 Mbps 6 Mbps
  25 2.5 Mbps 3.75 Mbps 5 Mbps
  1280x720P 29.97 1.5 Mbps 2.75 Mbps 4 Mbps
  25 1.25 Mbps 2.3 Mbps 3.4 Mbps
 • Perturbațiile sau întreruperea imaginilor video și sunetului pot apărea la viteze de comunicare reduse, cum ar fi atunci când se redă în flux într-un loc în care calitatea semnalului este slabă sau în timpul deplasării. În acest caz, următoarele setări pot îmbunătăți condițiile video și audio.
  • Atingeți [Meniu] > [Format video], apoi selectați [1280x720P].
  • Atingeți (Pictograma Setări) > [Calitate clip video], apoi selectați [Redusă].