Inserarea unei cartele SIM și a unei cartele de memorie

Dispozitivul dvs. acceptă doar cartele nano SIM.

XQ-CT54 acceptă utilizarea unei cartele nano SIM și a unei cartele de memorie. Puteți utiliza dispozitivul ca dispozitiv dual SIM introducând o cartelă nano SIM și configurând un eSIM.

XQ-CT62/XQ-CT72 poate fi utilizat fie cu două cartele nano SIM, fie cu o cartelă nano SIM și cu o cartelă de memorie.

Notă

  • Chiar dacă utilizați două cartele SIM care acceptă 5G, puteți utiliza 5G doar pe SIM-ul setat pentru trafic de date. Nu puteți utiliza în același timp 5G pe două SIM-uri.
  • XQ-CT54: Nu este necesar să introduceți o cartelă nano SIM dacă veți utiliza numai un eSIM.
  • Dezinstalați cartela de memorie înainte de a o scoate pentru a preveni pierderea datelor. Pentru a scoate cartela de memorie în siguranță, găsiți și atingeți [Setări] > [Stocare], atingeți [Acest dispozitiv] pentru a selecta [Card SD], apoi atingeți (Pictograma Mai multe) > [Scoateți].

Asamblarea - XQ-CT54

Diagrama de inserare a unei cartele SIM și a unei cartele de memorie în fantă. Partea de jos în vederea din față, amplasarea cartelei SIM pe partea frontală a suportului și a unei cartele de memorie pe partea din spate a suportului.

Asamblarea - XQ-CT62/XQ-CT72

Diagrama de inserare a cartelelor SIM și a unei cartele de memorie în fantă. Partea de jos în vederea din față, amplasarea cartelei SIM principale pe partea frontală a suportului și a unei cartele de memorie sau a unei cartele SIM secundare pe partea din spate a suportului.

Notă

  • Nu tăiați cartela SIM deoarece puteți deteriora dispozitivul.
  1. Trageți suportul cartelei SIM.
  2. Fixați cartela SIM principală în poziția pentru SIM1.
  3. Fixați în suport a doua cartelă SIM (SIM2) sau cartela de memorie având orientarea corectă.
  4. Împingeți ușor suportul cartelei SIM în fantă până când se fixează în poziție.