Descoperiți Photo Pro

Photo Pro are două caracteristici principale, modul BASIC (Bază) și modurile AUTO/P/S/M. În modul BASIC (Bază), puteți să fotografiați și să înregistrați clipuri video cu ușurință, la un nivel similar cu cel al unui aparat foto obișnuit de pe smartphone. Cu modurile AUTO/P/S/M, puteți să fotografiați imaginile ideale ca și cum ați folosi un aparat foto profesionist.

Mod BASIC (Bază)

Profitând de posibilitatea de a utiliza smartphone-urile, puteți fotografia și înregistra clipuri video cu ușurință atingând ecranul. Obiectivele pot fi comutate fără probleme de la ultra-larg la teleobiectiv.

Pe lângă fotografierea cu setări reglate automat de aparatul foto în funcție de peisaj și condiții, puteți utiliza și modul de fotografiere continuă, efectul Bokeh, luminozitatea și reglarea culorii etc.

Interfața se comută automat, astfel încât să puteți utiliza aparatul foto atât pe verticală, cât și pe orizontală.

Utilizați butonul declanșator al ecranului sau butonul declanșator al dispozitivului pentru a fotografia și înregistra clipuri video în modul BASIC (de bază).

Stil vertical

Imaginea ecranului de așteptare Photo Pro în modul BASIC (Bază) în orientarea portret

Stil orizontal

Imaginea ecranului de așteptare Photo Pro în modul BASIC (Bază) în orientarea peisaj

Moduri AUTO/P/S/M

Modurile AUTO/P/S/M au comenzi care, de obicei, sunt disponibile la aparatele foto profesioniste. Puteți selecta setările automate sau puteți controla manual ISO, viteza de declanșare, balansul de alb etc. De asemenea, puteți salva în formatul RAW.

Folosiți butonul declanșator al dispozitivului pentru a fotografia în modurile AUTO/P/S/M.

Imaginea ecranului de așteptare Photo Pro în modul Prioritate viteză de declanșare