Redarea live în flux utilizând Optimizare jocuri

Vă puteți bucura de redare live în flux direct de pe dispozitivul Xperia utilizând setările utile pentru o experiență îmbunătățită de redare în flux.

Pentru fluxul live este necesar un cont Google care să fie folosit ca un cont de redare în flux. Activați în avans contul pentru redare live în flux. În plus, comutați tipul meniului la (Bară care se trage în jos).

Noțiuni de bază pentru redarea live în flux

Înainte de a începe redarea live în flux, selectați contul de redare în flux, schimbați titlul sau descrierea fluxului, editați aspectul sau miniatura fluxului, reglați volumul etc.

 1. În timpul unui joc, trageți în jos (Bară care se trage în jos) și apoi atingeți [ÎNREG. și Redare în flux].

  Atunci când atingeți [ÎNREG. și Redare în flux] pentru prima dată, apar diverse observații sau informații. Confirmați mesajele, bifați casetele de selectare, apoi atingeți [OK] pentru a trece la pașii următori.

 2. Atingeți (Redare live în flux).

  Apare ecranul setărilor fluxului.

 3. Configurați setările dorite.

  • Atingeți (Buton Afișare detalii) pentru a afla informații despre setările fluxului.
  • Puteți gestiona cine poate vedea fluxul și unde apare sub [Vizibilitate]. Setarea implicită este [Public], care permite oricui să acceseze fluxul live. Pentru a permite numai dvs. și altei persoane pe care o alegeți să acceseze fluxul live, selectați [Privat]. Pentru a permite numai dvs. și persoanei cu care partajați linkul să acceseze fluxul live, selectați [Nespecificat].
  • Pentru setările cu (Pictograma Editare) afișate, atingeți pictograma pentru a edita setarea.
  • Setările sunt salvate în mod automat. Cu toate acestea, setările pe care le-ați introdus anterior vor fi șterse dacă schimbați aplicația de redare în flux.

 4. Atingeți [PREGĂTIT] > [GO LIVE].

  Începe redarea în flux.

Ecranul meniului Optimizare jocuri în timpul redării în flux (Căsuța de chat)

În timpul redării în flux, trageți în jos (Bară care se trage în jos). Atingeți fila (Căsuța de chat), fila (Setări de flux) sau fila (Meniul principal) pentru a comuta între file. Puteți controla direct fluxul din bara de instrumente afișată pe marginea meniului în timpul redării în flux. De exemplu, puteți să aplicați ecranul de confidențialitate, să opriți microfonul etc.

Imagine care arată unde se află fiecare parametru în ecranul Redare live în flux Optimizare jocuri. Zona din stânga sus, 1. Zona din stânga de sus în jos, de la 2 la 5.

 1. File

  Atingeți o filă pentru a comuta în meniul Optimizare jocuri.

  (Căsuța de chat): Vă puteți bucura de comunicarea cu cei care vă urmăresc. Dacă atingeți comutatorul [Afișare chat în partea de sus] pentru a activa funcția, puteți continua să comunicați cu cei care vă urmăresc chiar și după închiderea [Căsuța de chat] afișând cele mai recente mesaje de chat în partea de sus a jocului din partea de sus a ecranului.

  (Setări de flux): Puteți vizualiza setările pentru redare în flux.

  (Meniul principal): Puteți vizualiza meniul Optimizare jocuri.

 2. Dezactivați vocea în flux

  Atingeți pentru a activa sau dezactiva vocea în timpul fluxului.

 3. Ecran de confidențialitate

  Atingeți pentru a aplica sau a anula ecranul de confidențialitate.

 4. Afișați/ascundeți Optimizare jocuri

  Atingeți pentru a afișa sau ascunde ecranul de setare Optimizare jocuri în fluxul live.

 5. Opriți redarea în flux

  Atingeți pentru a încheia fluxul.

Pentru a încheia fluxul

 1. În timpul redării în flux, trageți în jos (Bară care se trage în jos), apoi atingeți (Pictogramă Opriți redarea în flux).

  Puteți verifica rezumatul fluxului după ce încheiați fluxul.

Sugestie

 • Chiar dacă ecranul Optimizare jocuri nu este afișat, puteți efectua următoarele acțiuni din notificarea Optimizare jocuri. Trageți în jos bara de stare pentru a deschide notificarea.
  • Activați sau dezactivați vocea în timpul fluxului
  • Aplicați sau anulați ecranul de confidențialitate
  • Afișați sau ascundeți meniul Optimizare jocuri
  • Încheiați fluxul