Music Pro

Music Pro vă oferă posibilitatea de a converti piesele pe care le-ați înregistrat pe un dispozitiv Xperia la calitate de studio profesional a Sony Music, utilizând procesarea AI în cloud. Puteți simula sunetul microfoanelor cu tuburi vidate Sony, reverberația de studio Sony Music și puteți reduce zgomotul utilizând o tehnologie de separare a sunetului concepută special.

Puteți importa fișiere audio și asculta cu căștile în timpul înregistrării. De asemenea, puteți monitoriza vocea în timpul înregistrării dacă utilizați căști conectate la mufa audio de 3,5 mm a dispozitivului. În ecranul de editare, puteți să suprapuneți mai multe versiuni și să le comparați, apoi să alegeți cele mai bune părți din fiecare versiune pentru a crea piesa ideală.

Puteți utiliza Music Pro în următoarele moduri. Pentru informații suplimentare despre utilizarea funcției Music Pro, consultați (Pictograma Meniu) > [Sfaturi de utilizare].

Notă

 • Se aplică taxe atunci când utilizați procesarea AI în cloud. Pentru informații suplimentare, consultați (Pictograma Meniu) > [Sfaturi de utilizare].
 • Este posibil ca Music Pro să nu fie disponibil în fiecare piață, țară sau regiune.
 • Separare sunet

  Tehnologia AI a Sony vă permite separarea surselor audio dintr-o înregistrare. De exemplu, vocea și chitara înregistrate simultan cu un singur microfon (Xperia) se pot separa în piese individuale. Odată separate, puteți asculta piesele individual și puteți ajusta echilibrul volumului pentru a crea mixajul ideal.

 • Eliminare zgomote

  Utilizând tehnologia de separare sunet, puteți elimina sunetele nedorite (zgomotul) din vocea sau chitara înregistrată.

 • Eliminare reverberație

  Reduceți sau eliminați reverberația (ecoul încăperii) din setările de interior utilizând tehnologia Sony AI pentru a recrea calitatea sunetului dintr-un studio de înregistrare.

 • Simulare microfon

  Recreați frecvența unică a microfoanelor Sony de înaltă performanță cu tub vidat.

 • Simulare de studio

  Recreați sunetul excelent al echipamentului de înregistrare profesional adăugând rezonanța caracteristică unui studio de înregistrare (nu adaugă efectul de reverberație).