Setări audio Monitor extern

Puteți monitoriza sau reda în flux intrarea audio de la un dispozitiv extern conectat, cum ar fi un aparat foto, sau microfonul dispozitivului Xperia.

Pentru a monitoriza sau a reda în flux live intrarea audio de la un dispozitiv extern conectat, conectați-l utilizând un cablu USB 2.0 High Speed (A). În cazul în care conectați dispozitivul extern folosind un cablu USB 3.0 Super Speed (B), puteți monitoriza sau reda în flux live intrarea sunetului de la microfonul dispozitivului Xperia.

Notă

  • Dacă conectați un microfon extern la dispozitivul Xperia, intrarea sunetului de la microfonul extern conectat va fi monitorizată sau redată în flux live. Pentru mai multe informații, consultați site-ul web de asistență Xperia.

Sugestie

  • La anumite aparate foto fabricate de Sony, dacă setați rezoluția pentru redarea în flux prin USB la 720p pe aparatul foto și apoi îl conectați la dispozitivul Xperia, puteți monitoriza sau reda în flux live intrarea audio de la aparatul foto. Pentru informații suplimentare despre posibilitatea ca aparatul dvs. foto să accepte această funcție și setările specifice, consultați Ghidul de asistență al aparatului foto.

Imagine care arată intrarea și ieșirea sunetului atunci când dispozitivul dvs. este conectat la un aparat foto cu un cablu USB. Imaginea din stânga este cea în care se utilizează un cablu USB 2.0 High Speed, iar imaginea din dreapta este cea în care se utilizează un cablu USB 3.0 Super Speed.

Pentru a seta redarea sunetului

Puteți selecta redarea sunetului de la difuzorul dispozitivului Xperia sau de la căștile conectate la dispozitivul Xperia.

  1. Atingeți (Pictograma Setări) > [Setări monitor] > [Difuzor].

  2. Selectați o opțiune.

Pentru a regla calitatea audio în timpul redării live în flux

  1. Atingeți (Pictograma Setări) > [Setări de redare în flux].

  2. Atingeți [Rata de biți], [Rată mostră] sau [Canal audio] și apoi selectați o opțiune.