Utilizarea dispozitivului în medii cu umezeală și praf

Dispozitivul este rezistent la apă și praf, conform clasificărilor IPX5/IPX8 și IP6X. Cu toate acestea, rețineți: toate porturile USB și toți conectorii trebuie să fie perfect uscați înainte de utilizare, iar capacele atașate trebuie închise ferm. Dispozitivul are o fantă pentru cartela nano SIM/de memorie cu capac atașat. Nu trebuie să imersați complet dispozitivul sau să-l expuneți la apă de mare, la apă sărată, la apă clorurată sau la lichide, cum ar fi băuturi. Garanția nu acoperă deteriorarea sau defectele cauzate de abuz ori de utilizare a dispozitivului fără respectarea instrucțiunilor Sony. Pentru informații despre garanție, citiți Informații importante din [Setări] > [Despre telefon] > [Informații de ordin juridic] de pe dispozitiv.

Pentru a închide capacele atașate

 1. Apăsați pozițiile evidențiate după cum se arată în ilustrație și asigurați-vă că nu există diferențe între capac și dispozitiv.

  (A): Capac

  Imagine care arată unde se află fanta cartelei SIM/microSD și cele patru colțuri ale capacului

Pentru a usca dispozitivul

 1. Folosind o cârpă cu microfibre, îndepărtați orice umezeală în exces de pe dispozitiv.

  Imagine a ștergerii umezelii de pe dispozitiv cu o lavetă de microfibră

 2. Cu dispozitivul ținut ferm și cu portul USB orientat în jos, scuturați puternic dispozitivul de cel puțin 20 de ori. Inversați orientarea și scuturați din nou dispozitivul de 20 de ori.

  Imagine a scurgerii apei prin scuturarea dispozitivului. Faceți același lucru cu portul orientat în sus.

 3. Folosiți o cârpă cu microfibre pentru a șterge orice umezeală rămasă. Ștergeți butoanele, porturile și părțile componente ale dispozitivului, cum ar fi difuzoarele, microfoanele, senzorii, camerele etc., așa cum se arată în ilustrație.

  Imagine a ștergerii umezelii din partea din spate, din partea frontală, de jos și din partea stângă și dreaptă a dispozitivului

 4. Lăsați dispozitivul cel puțin două ore și asigurați-vă că este complet uscat înainte de utilizare.