Despre acest Ghid de asistență

Acesta este Ghidul de asistență Xperia 1 IV pentru versiunea de software Android 12. Dacă nu sunteți sigur ce versiune de software se execută pe dispozitivul dvs., puteți afla acest lucru accesând meniul Setări.

Pentru informații despre caracteristicile și setările Android comune (cum ar fi setările de bază Android, setările pentru Wi-Fi, setările ecranului principal, transferul de conținut, navigarea în sertarul cu aplicații, notificările și alte caracteristici ale aplicației Google), consultați support.google.com/android/.

Notă

  • Actualizările sistemului și aplicațiilor pot prezenta în mod diferit caracteristicile pe dispozitivul dvs. față de cele descrise în acest Ghid de asistență. Este posibil ca versiunea de Android să nu fie afectată în urma unei actualizări.
  • Toate imaginile utilizate ca imagini eșantion în acest Ghid de asistență au exclusiv scop ilustrativ și nu au fost realizate de dispozitivul real.

Verificarea versiunii de software și numărul modelului existente pe dispozitiv

Găsiți și atingeți [Setări] > [Despre telefon]. Versiunea de software existentă este afișată sub [Numărul versiunii]. Se afișează numărul modelului existent sub [Model].

Limitări ale serviciilor și caracteristicilor

Este posibil ca unele servicii și caracteristicile descrise în acest Ghid de asistență să nu fie acceptate în toate țările sau regiunile sau de către toate rețelele sau toți furnizorii de servicii. Numărul internațional de urgență în rețelele GSM poate fi utilizat oricând în toate țările, regiunile, rețelele și de către toți furnizorii de servicii, cu condiția ca dispozitivul să fie conectat la rețeaua de telefonie mobilă. Contactați operatorul de rețea sau furnizorul de servicii pentru a determina disponibilitatea oricărui serviciu sau caracteristici specifice și dacă se aplică taxe suplimentare pentru acces sau utilizare.

Utilizarea unor anumite caracteristici și aplicații descrise în acest manual poate necesita acces la internet. Este posibil să vi se perceapă taxe pentru conexiuni de date atunci când stabiliți o conexiune la internet cu ajutorul dispozitivului. Contactați operatorul de rețea wireless pentru informații suplimentare.