Încărcarea dispozitivului

Puteți încărca dispozitivul de pe o priză de perete sau de pe un computer. Puteți utiliza în continuare dispozitivul în timpul încărcării.

Dacă bateria este descărcată complet, pot trece și 10 de minute până când telefonul reacționează la încărcare. În acest interval de timp, este posibil ca ecranul să rămână complet întunecat, neafișând pictograma de încărcare. Încărcarea deplină a unei baterii descărcate complet poate dura două ore. Viteza de încărcare poate fi afectată de temperatura ambiantă.

Utilizați întotdeauna încărcătorul și cablul USB marca Sony, deoarece alte tipuri de încărcătoare și cabluri USB pot prezenta riscuri crescute pentru siguranță.

Notă

 • Dispozitivul dvs. are o baterie reîncărcabilă încorporată care poate fi înlocuită numai de către un partener de service Sony autorizat. Nu încercați niciodată să deschideți sau să dezasamblați dispozitivul. Acest lucru poate provoca daune care duc la pierderea garanției.

Sugestie

 • Un încărcător cu priză de perete va încărca bateria dispozitivului dvs. mai repede decât prin intermediul unui computer. Puteți utiliza în continuare dispozitivul în timpul încărcării.

Diagrama de încărcare a dispozitivului

 1. Conectați un capăt al cablului USB la încărcător (sau la portul USB al unui computer).
 2. Conectați celălalt capăt al cablului la portul USB de pe dispozitiv.
  Lumina de notificare luminează la începerea încărcării.
 3. După ce dispozitivul se încarcă complet, deconectați cablul de la dispozitiv trăgându-l spre exterior.
  Aveți grijă să nu îndoiți conectorul.

Starea indicată de lumina de notificare pentru baterie

 • Verde: Bateria se încarcă, iar nivelul de încărcare este mai mare de 90%
 • Portocaliu: Bateria se încarcă, iar nivelul de încărcare este de 15–90%
 • Roșu: Bateria se încarcă, iar nivelul de încărcare este mai mic de 15%

Notă

 • Dacă pe dispozitiv apare mesajul de mai jos, a apărut o defecțiune a încărcării. Opriți utilizarea dispozitivului și contactați un partener de service Sony autorizat pentru reparații.