Képek importálása számítógépre a PlayMemories Home használata nélkül

A PlayMemories Home lehetővé teszi, hogy egyszerűen importáljon képeket. A PlayMemories Home szoftver funkcióival kapcsolatban a PlayMemories Home súgójában talál további részleteket.

Képek importálása számítógépre a PlayMemories Home használata nélkül (Windows esetében)

Ha a készülék és a számítógép közötti USB kapcsolat létrehozása után megjelenik az AutoPlay (Automatikus lejátszás) varázsló, kattintson a következőkre: [Open folder to view files][OK][DCIM]. Utána másolja a kívánt képeket a számítógépre.

Képek importálása számítógépre a PlayMemories Home használata nélkül (Mac esetében)

Csatlakoztassa a készüléket a Mac számítógéphez. Kattintson duplán az újonnan észlelt ikonra az asztalon → a mappára, amely tartalmazza az importálni kívánt képet. Ezután húzza át a képfájlt a merevlemez ikonjára.

Megjegyzés

  • Olyan műveletekhez, mint az XAVC S mozgóképek vagy AVCHD mozgóképek számítógépre importálása, a PlayMemories Home szoftver használható.
  • A csatlakoztatott számítógépről ne szerkessze az AVCHD vagy XAVC S mozgóképfájlokat vagy mappákat, és ne végezzen semmilyen műveletet velük. A mozgóképfájlok megsérülhetnek vagy lejátszhatatlanná válhatnak. Ne törölje vagy másolja a memóriakártyán lévő AVCHD vagy XAVC S mozgóképeket számítógépről. A Sony nem vállal felelősséget az ilyen, számítógéppel végzett műveletek következményeiért.