Brug af Amazon Alexa

Når du bruger appen Amazon Alexa, som er installeret på en mobilenhed som f.eks. en smartphone, kan du tale i headsettets mikrofon for at betjene mobilenheden eller udføre en søgning.


Kompatible mobilenheder

 • Os-versionen der understøtter den nyeste version af Amazon Alexa-appen på Android eller iOS
 • Installation af den seneste version af appen Amazon Alexa er påkrævet.
  1. Åbn appbutikken på din mobilenhed.
  2. Søg efter Amazon Alexa-appen.
  3. Vælg Installér.
  4. Vælg Åbn.
 1. Tænd for headsettet, og forbind det til mobilenheden via Bluetooth-forbindelsen.
 2. Start appen Amazon Alexa.

  Første gang du bruger Amazon Alexa, skal du logge på med din Amazon-konto og fortsætte til trin 3 for at konfigurere headsettet med appen Amazon Alexa.

  Hvis du allerede har konfigureret Amazon Alexa, men har konfigureret funktionen, når du trykker på og holder knappen (afspil/opkald) nede, til en anden funktion end Amazon Alexa, skal du se afsnittet med tip nedenfor for at konfigurere knappen (tilpas) til Amazon Alexa.

 3. Udfør den indledende opsætning for Amazon Alexa.
  1. Tryk på ikonet [More] i nederste højre hjørne af appskærmen Amazon Alexa, og tryk derefter på [Add a Device].

  2. På skærmen [Which device would you like to set up?] vælges [Headphones].

  3. Gå til [AVAILABLE DEVICES] på skærmen [Select your device], og vælg [WH-CH720N].

  4. På skærmen [Set up Alexa on your WH-CH720N] skal du trykke på [CONTINUE].

  5. Hvis skærmen [This will override the current voice assistant on this accessory] vises, skal du trykke på [CONTINUE].

  6. På skærmen [Setup Complete] skal du trykke på [DONE].

   Når de første indstillinger er fuldført, er funktionen, når du trykker på og holder knappen (afspil/opkald) nede, indstillet som Amazon Alexa.

 4. Sig aktiveringsordet* ("Alexa"), eller brug knappen (afspil/opkald) for at anvende Amazon Alexa.

  • Tryk på knappen og hold den inde for at indtale en stemmekommando.
  • Hvis der ikke høres nogen stemme, annulleres funktionen automatisk.

  *Du kan indstille et aktiveringsord ved at slå [Activate Voice Assistant with your Voice] til med appen "Sony | Headphones Connect".

Du kan finde flere oplysninger om Amazon Alexa og dens funktioner på følgende websted:

https://www.amazon.com/b?node=16067214011

Tip!

 • Når du har konfigureret headsettet til Amazon Alexa, vil funktionen, når du trykker på og holder knappen (afspil/opkald) nede, automatisk være konfigureret til Amazon Alexa. Du kan gendanne knappen til dens tidligere funktioner ved at ændre dens indstillinger med appen "Sony | Headphones Connect". Du kan også omkonfigurere til Amazon Alexa, hvis du tidligere har oprettet forbindelse til Amazon Alexa, men har skiftet funktionen til en anden.
 • Kontrollér eller opdaterer headsettets softwareversion med appen "Sony | Headphones Connect".
 • Hvis Amazon Alexa ikke er tilgængelig, fordi der ikke er oprettet forbindelse til et netværk, høres stemmevejledningen "Either your mobile device isn’t connected; or you need to open the Alexa App and try again" (Enten er din mobilenhed ikke forbundet, eller du er nødt til at åbne Alexa-appen og prøve igen).

Bemærk!

 • Hvis funktionen, når du trykker på og holder knappen (afspil/opkald) nede, er indstillet til [Amazon Alexa], kan Google Assistent-funktionen ikke betjenes fra headsettet.
 • Hvis funktionen, når du trykker på og holder knappen (afspil/opkald) nede, er indstillet til [Amazon Alexa], kan stemmestyringsfunktionen (Google app, Siri) ikke betjenes fra headsettet.
 • Amazon Alexa er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande/områder. Funktioner og funktionallitet af Alexa kan variere, afhængigt af sted.
 • Du kan få oplysninger om de tjenester, der leveres af andre virksomheder som f.eks. Google Assistant eller Amazon Alexa, ved at kontakte den enkelte tjenesteudbyder direkte.
  Sony påtager sig intet ansvar for eventuelle problemer som f.eks. misforståelser, der er relateret til de tjenester, der leveres af andre virksomheder.