Bevestigen en verwijderen van de mini-standaard

Wanneer u de flitser van de camera heeft gehaald om draadloos te kunnen gebruiken, kunt u er de meegeleverde mini-standaard aan bevestigen.

Opmerking

 • De illustraties in dit gedeelte zijn van de HVL-F60RM flitser.

Bevestigen van de mini-standaard

 1. Houd de ontgrendelknop ingedrukt en draai de vergrendelhendel weg van "LOCK".

 2. Verwijder de beschermingskap van de flitser.
 3. Schuif de mini-standaard op de Multi-interfacevoet van de flitser en druk de voet helemaal op zijn plaats.

 4. Draai de vergrendelhendel naar "LOCK" om de flitser vast te maken.

Verwijderen van de mini-standaard

Houd de ontgrendelknop ingedrukt, draai de vergrendelhendel weg van "LOCK" en schuif de mini-standaard dan in de tegenovergestelde richting van de pijl in de illustratie bij stap 3 voor het bevestigen van de mini-standaard.

Hint

 • HVL-F60RM/HVL-F60RM2:

  De mini-standaard is voorzien van 3 schoenen. Door de juiste schoen te kiezen voor de gewenste richting of hoek van de flitslamp, kunt u ook met de flitser op de mini-standaard indirect flitsen.

  Om de mini-standaard aan deze flitser te bevestigen met de flitslamp naar rechts gekanteld, moet u de linkerschoen van de mini-standaard op de Multi-interfacevoet van de flitser schuiven, zoals u op de afbeelding hieronder kunt zien. Wanneer de flitslamp naar links gekanteld wordt, moet u de rechter schoen gebruiken.

 • U kunt de mini-standaard op een statief schroeven met behulp van het schroefgat in de mini-standaard.

  Gebruik een statief met een schroef die korter is dan 5,5 mm. Op een statief met een langere schroef zult u de mini-standaard niet stevig kunnen vastzetten, wat kan leiden tot mogelijke schade aan de mini-standaard.

Opmerking

 • Wanneer u de flitser niet gebruikt, moet u de beschermingskap weer terugdoen op de Multi-interfacevoet.

 • HVL-F60RM2/HVL-F46RM: U kunt op een bepaald punt wat weerstand voelen wanneer u de vergrendelhendel naar "LOCK" draait. Blijf de hendel in dat geval verdraaien tot de flitser goed is bevestigd op de mini-standaard.