Indirect flitsen met gedraaide flitslamp (HVL-F60RM/HVL-F60RM2)

Wanneer u indirect flitst met de camera verticaal (portret), kunt u de flitslamp draaien zodat het indirecte flitslicht vergelijkbaar is met het indirecte flitslicht wanneer u de camera horizontaal (landschap) houdt. Hierdoor komt het bedieningspaneel ook in de juiste stand om makkelijk af te kunnen lezen.

90 ° opzij indirect flitsen met gedraaide flitslamp

Wanneer de flitslamp 90 ° wordt gedraaid ten opzichte van de camera en de camera verticaal (portret) wordt geplaatst, is het mogelijk dat de boven- en onderkant van het beeld donkerder blijven dan normaal. Gebruik in een dergelijk geval de ingebouwde groothoekadapter, of draai de flitslamp terug in de normale stand ten opzichte van de camera.

Op het LCD-scherm zal verschijnen ten teken dat er indirect geflitst wordt.

Opmerking

  • Wanneer [AUTO] is geselecteerd voor de instelling van de flitshoek (zoom) van deze flitser, zal de flitshoek automatisch worden ingesteld op de groothoekstand bij 90 ° opzij indirect flitsen met gedraaide flitslamp. In een dergelijk geval zal het flitsbereik lager uitvallen vergeleken met het flitsbereik voor indirect flitsen met de flitslamp in de normale stand.