Aansluiten van een externe stroombron (HVL-F60RM/HVL-F60RM2)

Met de externe batterij-adapter (niet meegeleverd) aangesloten op de DC IN-aansluiting van deze flitser, kan deze flitser langer doorlopend flitsen met een kortere oplaadtijd.

Raadpleeg voor details de gebruiksaanwijzing van de externe batterij-adapter.

Om de instelling voor het opladen van de flitser te veranderen, moet u [CHARGE SET] op het MENU-scherm gebruiken.

Details menu-items

EXT.+INT.:
Gebruikt de stroom van de batterijen in deze flitser en die in de externe batterij-adapter voor flitsfotografie om de oplaadtijd van de flitser te verminderen. (fabrieksinstelling)
EXT.:
Gebruikt alleen de stroom van de batterijen in de externe batterij-adapter voor flitsfotografie. De resterende capaciteit van de batterijen in deze flitser wordt niet gebruikt. Op het LCD-scherm wordt weergegeven. Wanneer de batterijen in de externe batterij-adapter leeg beginnen te raken, zal gaan knipperen en zullen ook de batterijen in deze flitser worden gebruikt voor flitsfotografie.

Opmerking

  • De stroom van de batterijen in de externe batterij-adapter wordt alleen gebruikt voor het opladen van de flitser. Voor de andere functies van de flitser zijn de batterijen in de batterijhouder van de flitser zelf nodig.

  • Als [EXT.] is geselecteerd en de batterijen in de aangesloten externe batterij-adapter leeg raken, zal het langer duren voor de flitser is opgeladen en klaar is om te flitsen.

  • Wanneer de batterijen in de aangesloten externe batterij-adaptor helemaal leeg zijn en op het LCD-scherm knippert, zal niet uitgaan door de batterijen te vervangen. Deze aanduiding zal op het LCD-scherm blijven staan tot u weer een keertje gaat flitsen.

  • Wanneer FA-EB1AM in gebruik is, kunt u [EXT.] niet gebruiken.