Waarschuwingsindicatoren

///

Door binnen korte tijd achter elkaar veel te flitsen, kan de temperatuur binnenin de flitser hoog oplopen. Veranderingen in de temperatuur worden afhankelijk van de interne temperatuur aangegeven met pictogrammen op het LCD-scherm of met een pieptoon (HVL-F60RM/HVL-F60RM2). Wanneer er een waarschuwing geldt voor de flitser, wordt het opladen tijdelijk gestopt.

HVL-F60RM/HVL-F60RM2

  • /

    Geeft aan dat de interne temperatuur te hoog is en dat de flitser niet zal flitsen (de flitser is oververhit). Wanneer [ON] is geselecteerd bij [BEEP] op het MENU-scherm, zal deze toestand ook worden aangegeven met een pieptoon. Zet de flitser uit en laat hem ongeveer 20 minuten lang ongebruikt afkoelen.

  • Geeft aan dat deze flitser waarschijnlijk oververhit is. Wanneer de flitser zich in deze toestand bevindt, wordt het opladen ongeveer 11 seconden lang gestopt. Wanneer [ON] is geselecteerd bij [BEEP] op het MENU-scherm, zal deze toestand ook worden aangegeven met een pieptoon.

  • Geeft aan dat de interne temperatuur zeer hoog is. Wanneer de flitser zich in deze toestand bevindt, wordt het opladen ongeveer 8 seconden lang gestopt. Deze waarschuwing wordt niet aangegeven met een pieptoon.

HVL-F46RM

  • Geeft aan dat de interne temperatuur te hoog is en dat de flitser niet zal flitsen (de flitser is oververhit). Zet de flitser uit en laat hem ongeveer 10 minuten lang ongebruikt afkoelen.