Puhelun soittaminen

Voit soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluja BLUETOOTH-matkapuhelimella, joka tukee BLUETOOTH-profiilia HFP (Hands-free Profile) tai HSP (Headset Profile), BLUETOOTH-yhteyden kautta.

 • Jos BLUETOOTH-matkapuhelimesi tukee sekä HFP- että HSP-yhteyttä, valitse asetukseksi HFP.
 • Toiminnot voivat vaihdella BLUETOOTH-matkapuhelimesta riippuen. Tutustu matkapuhelimen mukana toimitettuihin käyttöohjeisiin.
 1. Yhdistä kaiutin BLUETOOTH-matkapuhelimeen.

  (BLUETOOTH) -ilmaisin palaa valkoisena, kun BLUETOOTH-yhteyttä muodostetaan.

  Kun käytetään kaiuttimen lisäystoimintoa tai Wireless Party Chain -toimintoa

  Muodosta yhteys kaiuttimeen, jonka (BLUETOOTH) -ilmaisin vilkkuu valkoisena. Käytä seuraavissa hadsfree-puhelun aikaisissa vaiheissa ja toiminnoissa kaiutinta, joka on yhdistetty BLUETOOTH-matkapuhelimeen.

 2. Soita puhelu käyttämällä BLUETOOTH-matkapuhelinta.

  Kun soitat puhelun, toisto keskeytyy ja kaiuttimesta kuuluu valintaääni. Kun vastaanottaja vastaa puheluun, puhu kaiuttimen mikrofoniin.

  Jos valintaääntä ei kuulu kaiuttimesta

  • Kaiutinta ei ehkä ole yhdistetty BLUETOOTH-matkapuhelimeen HFP- tai HSP-yhteydellä. Tarkista yhteyden tila BLUETOOTH-matkapuhelimesta.
  • Kytke soittolaite kaiuttimeen painamalla (soitto) -painiketta noin 2 sekunnin ajan.
 3. Säädä äänenvoimakkuutta painamalla kaiuttimen /+ (äänenvoimakkuus) -painikkeita tai käyttämällä BLUETOOTH-matkapuhelinta.

  Kun painat kaiuttimen /+ (äänenvoimakkuus) -painikkeita tai säädät äänenvoimakkuutta BLUETOOTH-matkapuhelimesta, (virta) -ilmaisin vilkkuu kerran valkoisena.

  Kun säädät äänenvoimakkuuden maksimiin tai minimiin kaiuttimesta, (virta) -ilmaisin vilkkuu 3 kertaa valkoisena.

 4. Lopeta puhelu painamalla (soitto) -painiketta.

  Jos kuuntelit musiikkia saadessasi puhelun, toisto jatkuu puhelun päätyttyä. Jos lopetat puhelun käyttämällä BLUETOOTH-matkapuhelinta, toisto jatkuu myös silloin puhelun päätyttyä, jos kuuntelit musiikkia ennen puhelua.

Vihje

 • Kaiuttimessa musiikin toiston ja puhelun äänenvoimakkuus säädetään erikseen.
 • Jos soittaja ei kuule ääntäsi tai se kuuluu erittäin heikosti, puhu suorempaa kaiuttimen mikrofoniin.

Huomautus

 • Kun käytetään kaiuttimen lisäystoimintoa tai Wireless Party Chain -toimintoa, puhelun ääni toistetaan ainoastaan kaiuttimesta, jonka (BLUETOOTH) -ilmaisin syttyy.
 • Puhelun aikana ääni kuuluu ainoastaan oikeasta kaiuttimesta.
 • BLUETOOTH-matkapuhelimesta riippuen toisto ei ehkä keskeydy, kun soitetaan puhelu.
 • Käytä BLUETOOTH-matkapuhelinta vähintään 50 cm päässä kaiuttimesta. Seurauksena voi olla häiriöitä, jos kaiutin ja BLUETOOTH-matkapuhelin ovat liian lähellä toisiaan.
 • Kun audiokaapeli on liitetty kaiuttimen AUDIO IN -liitäntään, et voi kuunnella musiikkia BLUETOOTH-laitteesta. Kuitenkin jos BLUETOOTH-yhteys on päällä, handsfree-toiminto on käytettävissä.